-
pograłem po dłuższej przerwie i... sterowanie zmieniło się na nie do zniesienia, parę kart chyba w ogóle nie działa (zwiadowca rębaczy z crinfird widziałem z 3-4 razy jak nie przywołał mi i mojemu przeciwnikowi karty), mój lvl spadł z 23 do 10, ale w sumie wciąż fajnie się w to pyka.
-
Bo się pozmieniało, niektórych kart już się nie da przywołać, bo są niszczone po rundzie. ;) I dobrze, bo tworzyło to chore sytuacje.
-
ale w sensie, że miałem w talii 3 zwiadowców niebieskich pasów, wylosowałem jednego, więc użyłem zwiadowce z crinfird, żeby przywołać jednego a tu nic, nawet nie mogłem wybrać którą kartę mam przywołać
-
Hmm to nie wiem o co chodzi, u mnie coś takiego nie występuje.
-
Ja sie chyba nie doczekam tego zarposzenia :< W listopadzie się rejestrowałem i do tej pory nic, a ludki już dostawały w styczniu! Od biedy muszę pykać w hearthstone
-
TO i tak późno się rejestrowałeś. Ja dostałem pod koniec listopada a rejestrowałem się we wrześniu? Może wcześniej.
-
Ja tez :) czekam na niflfard i dopiero wtedy moze cos nakrece na awoj maly kanal na yt
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
-
A wiadomo coś może kiedy i czy w ogóle można się spodziewać otwartej bety? Sam bym spróbował swoich sił bo wygląda to ciekawie.
-
Mówiło się coś o połowie 2017, może wcześniej. Mnie to bardzo wciągnęło. :D
-
Mhm,dzięki za odpowiedź,to w sumie niedługo,było by miło zagrać w klasową karciankę bo przyznam że od Hearthstone Blizzarda się odbiłem :)