zapytam skromnie czy jeżeli Ituriel przejąłby Ateny to mógłbym za niego spróbować wskrzesić Odrysów?
Mój Pergamon już upadł a lubię grać Odrysami
Wersja do druku
zapytam skromnie czy jeżeli Ituriel przejąłby Ateny to mógłbym za niego spróbować wskrzesić Odrysów?
Mój Pergamon już upadł a lubię grać Odrysami
Ja nie widzę problemu. To kampania testowa więc im więcej gry tym lepiej.
Ituriel, rozkazy są do 18 dzisiaj. Więc slij. Ziggy się nie obrazi bo inaczej z miejsca byłby stratny o parę prowincji.
Odrysi mogą już podjąć próbę buntu już w aktualnie 6 turze?
Tak. I ja jestem za wyborem prowincji buntu przez buntowników. Bo bunt to przemyślany ruch ciemiezonych.
Oho będzie dym :D
Panowie, przepraszam, dzisiaj rozpiska bitew wyjątkowo ok. 23- 23:30. Mam dużo rzeczy do zrobienia a za chwilę mecz, który koniecznie musze obejrzeć.
A to w bitwach morskich nie ma zasady max 6 tych samych?
i ograniczenia dotyczą tylko jednostek strzelających?
Edytowałem terminy bitew, bo mylnie wpisałem że termin jest do dzisiaj o 22:00.
Nie ma max 6 w bitwach morskich, bo niektóre nacje maja bardzo ubogi roster.
Zaczynam remont w mieszkaniu. Będzie ostro - mam mało czasu a dużo pracy, więc mogą być lekkie poślizgi dzisiaj jeżeli chodzi o zmianę mapy i jutro przy rozpisaniu walk.
Przepraszam, ale tego nie przeskoczę. Jest to również powód dla którego dzisiaj nie rozegram już niestety buntu.
Nie wiem czy będę miał czas się rozwinąć literacko, więc spodziewajcie się ataku sucharem.....
Spoko Nies. Mam wrażenie że jednak szybkie tempo sobie narzuciliśmy. Tygodniowe tury będą optymalne.