Odinstaluj Avasta???
Wersja do druku
Odinstaluj Avasta???
Co daje zaznaczenie, a co odznaczenie pola "Fatigue" przy rozpoczynaniu kampanii?
Zaznaczenie daje realizm pola walki.Czyli Zmęczenie itp.Odznaczenie tej funkcji daje nam arkadowy system bitew(czyli bieganie po całej mapie i walkę bez zmęczenia,co ujmuje trudności grze).
Ok, zacząłem grać z zaznaczonym, więc wszystko gra.
Czemu (grając Rzymem) wyskakuje mi wiadomość, że mogę upgrade'ować miasto, a jak wchodzę w miasto to nie mam żadnego budynku do zbudowania, aby to zrobić? :P
Na tym właśnie polega dodatkowa trudność.Trzeba o ile się nie mylę.Wybudować Market ,forum itd.Co na początku, gdy jeszcze nie prowadzimy stosunkowo dużo wojen, jest łatwe .Pozdrawiam
Na czym polega dokładnie ten problem? Chodzi o mnogość wojsk Galów, czy o co? : PCytat:
Zamieszczone przez BlackWood
Po zdobyciu większej części Ilyrii, Epiru i dwóch macedońskich miast szykuję się na podbój północnej Italii ^^
Hmm wiesz, Pyrrus, Gallowie robią swoje jeszcze kartago chyba się włącza. nie grałem Rzymem, ale tak wynikało z ataków na moje imperium epirockie :D
Pokonałes pyrrusa?
na jakim poziomie grasz?
Gram na m/m, pokonałem Pyrrusa oczywiście, teraz prowadzę walki w Macedonii i zacząłem wraz z Grekami rozbierać północną Italię.
Sprzymierzyłem się z Pergamonem i Egiptem, ale nie wiem jeszcze, czy sojusze są tutaj coś warte. : P
Sa, grałem kilka razy na vh/h i niewiele razy mi ktoś łamał sojusz (chyba tylko raz, na samym początku)
W której bitwie pojechałeś Pyrrusa? lubię ta postać i w DTW rozbijałem nim Rzym z piec razy :D
Nie zwróciłem uwagi :P
A bitwa z Pyrrusem nie jest przypadkiem tą od której się zaczyna grę?
Co do sojuszy- zdarzyło się, żeby sprzymierzone wojska pomogły Ci w bitwie/zaatakowały wroga, ktory oblegał Twoje miasto? :D