Re: The Lord of the Rings: Total War
Dobra, zadziałało :) tylko pojawia się kolejny problem elfami da się grać aż miło, potem włączyłem sobie Dale i Wolnych ludzi i w obu przypadkach wywala mnie do pulpitu.
I takie pytanko, właśnie odnosnie elfów czy ich jednostki można budować tylko w określonych miastach czy, także w tych które się podbiło???
Cytat:
Zamieszczone przez faolion
Dobra, zadziałało :) tylko pojawia się kolejny problem elfami da się grać aż miło, potem włączyłem sobie Dale i Wolnych ludzi i w obu przypadkach wywala mnie do pulpitu.
Najlepiej zainstaluj mod na nowo według instrukcji w tym temacie: http://lotr-tw.net/viewtopic.php?t=1496&start=0 instrukcja jest w drugiem poście.
Cytat:
Zamieszczone przez faolion
I takie pytanko, właśnie odnosnie elfów czy ich jednostki można budować tylko w określonych miastach czy, także w tych które się podbiło???
Można tylko w startowych prowincjach, tyczy się to wszystkich frakcji Elfickich.
Jest mnóstwo mitów o tym, czego to w tym modzie nie ma. Ktoś mógłby to pokazać na screenie? Np. latające jednostki? (coś takiego obiło mi się o uszy)
Patrz tu: The Lord of the Rings: Total War Screenshots
Przeglądnij parę stron, nazgule tez tam są :)
Rome Total War - Lord of the ring
Witam. Mój problem jest następujący - po zainstalowaniu Rome Total War Anthology(oryginalną wersje, platynową) i wgraniu moda LOTR TW 2.08 pojawia się błąd
Kod:
Failed to read censored word dictionary file: data\\chat-filter.san
Instaluje w następujący sposób:
1. Rome total War anthology z
-rome
-barbarian invasion
-alexander
2. Lord tw 2.08 do folderu gry(w moim przypadku jest to D:\Gry\Rome\)
3. W środku znajduje się plik .bat. Jego zawartość wygląda następująco:
Kod:
RomeTW-ALX.exe -mod:alexander/lotrtw
Pomimo tego mam powyższy błąd. Proszę o szybką reakcję
Re: Rome Total War - Lord of the ring
Bo zanim zainstaluję się 2.08, trzeba zainstalować 2.0.
Najlepiej zainstaluj mod na nowo według instrukcji w tym temacie: http://lotr-tw.net/viewtopic.php?t=1496&start=0 instrukcja jest w drugim poście.
Cytat:
Zamieszczone przez mateuszkl
Jest mnóstwo mitów o tym, czego to w tym modzie nie ma. Ktoś mógłby to pokazać na screenie? Np. latające jednostki? (coś takiego obiło mi się o uszy)
Po prostu zagraj a zobaczysz. ;) A mod jest naprawdę wypasiony, dla każdego fana twórczości Tolkiena to miód na serce. ;) Moim zdaniem najlepsza growa adaptacja Śródziemia (choć w TA: TW nie grałem).
Witam mam kilka pytań:
1.Po ilu dniach/godzinach doszedł do was link aktywacyjny na forum tego moda ?
2.Czy ten mod zamarł? Bo jak się nie mylę to nie ma nowej wersji , patcha już od 3 lat.
Cytat:
Zamieszczone przez dunios
Witam mam kilka pytań:
1.Po ilu dniach/godzinach doszedł do was link aktywacyjny na forum tego moda ?
2.Czy ten mod zamarł? Bo jak się nie mylę to nie ma nowej wersji , patcha już od 3 lat.
1. Próbowałem się rejestrować, lecz w jednym miejscu dałem przypadkiem że jestem młodszy niż 13 lat i dałem sobie spokój. :P Bo musiałbym zakładać nową skrzynkę e-mailową i znowu się rejestrować, a nie chciało mi się.
2. Mod nie zamarł oczywiście! Najnowsza wersja, 2.08, jest z grudnia/stycznia (nie pamiętam dokładnie). Ma nowa ma być 2.1, lecz nie wiadomo kiedy wyjdzie.
Cytat:
Zamieszczone przez Arktos
1. rome tw
2. rome tw alx
3. lotr tw
4. Hotfix 2.06b
5. patch 2.08
Taka powinna być kolejność
Hotfix jest konieczny?
"C:Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW-ALX.exe" -mod:alexander/lotrtw Czy tu mają być odstępy i czy mają być te cudzysłowy?
Wszystko działało ładnie rozegrałem już 3 bitwy zacząłem 4 w trakcie tej bitwy mnie wywaliło. Myślę sobie, czas na hotfixa, zainstalowałem go i już w ogóle nie chce się włączyć. Odradzam instalowanie hotfixa mi zrąbał grę. Pomóżcie mi jak mogę to przywrócić nie mam plików zapasowych a nie mam zamiaru robić reinstalki. Ludzie ostrzegam nie instalujcie dziadowskiego hotfixa! Może ktoś wysłać mi te pliki, które były tam wcześniej? Cholerny hotfix. Co on niby daje? Grę rozwala i tyle!
Edytujmy posty... Kyuzo Przepraszam.