Bardzo fajną obronę postawił lylu.
No i Golde mocno docisnął TM. Nie wiem na co liczył TM nie podpisując PoN z Arewakami i jednocześnie nie obstawiają granicy. Teraz ma bigos.
Wersja do druku
Bardzo fajną obronę postawił lylu.
No i Golde mocno docisnął TM. Nie wiem na co liczył TM nie podpisując PoN z Arewakami i jednocześnie nie obstawiają granicy. Teraz ma bigos.
ja nawet prosiłem o pona / no nic, każda akcja = reakcja.
No ale nic, jak na razie nie będę się szczycił niczym, TM ma jeszcze wiele opcji i szanuje go jak mało kogo jako oponenta.
Wam też dzisiaj nie działa na stronach internetowych Steam Znajomi?
Tak. Od około 13/14.00 edit: już działa ;)
W kontekście informacji od TM, że mu lapek siadł - pytanie co z bitwami z Arewakami? Jak MG odnosi się do zastępstw?
TM może poszukać sobie zastępstwa. Każdy powinien powoli szukać osób które pomogą mu w bardziej skomplikowanych bitwach. Zaznaczam że zastępstwem nie może być inny gracz kampanii. Jeżeli nie znajdzie zastępstwa mogę za niego zagrać, ewentualnie mogę poprosić Duce lub Sebę.
Lapek też mi padł / mam w zastępstwie oczywiście kompa [ ale fajne zgranie czasowe] . XD
EDIT: Nie będzie mnie cały czas, proszę jak najszybsze wskazanie zastępcy TM'a w bitwach.
Bitwa kartaginą ? Tak tak tak :D bardzo chętnie zastąpię TM'a ;)
Dogadujcie się Panowie. WKA została zakończona, także puśćmy teraz pełną parę w ODM. Spróbujmy się wreszcie dokończyć jakąś kampanię. ;)
Panowie jest mi przykro - ale muszę zrezygnować z kampanii.
Nie robię tego dlatego że coś mi nie wyszło, ale po prostu nie mam jak grać -
zepsuł mi się sprzęt i nie wiem kiedy znów odzyskam dostęp.
Uważam, że w takim wypadku lepiej, by po prostu ktoś przejął Kartaginę.
Cóż wygląda na to że Nikczemnik miał rację - pomylił się w tylko w kwestii tego kiedy mi się sprzęt zepsuje :D