Pod m2tw nic nie znajdziesz, natomiast pod kingdoms znajdziesz Invasio Barbarorum II oraz (w trakcie produkcji) Europa Barbarum IICytat:
Zamieszczone przez gauron
Wersja do druku
Pod m2tw nic nie znajdziesz, natomiast pod kingdoms znajdziesz Invasio Barbarorum II oraz (w trakcie produkcji) Europa Barbarum IICytat:
Zamieszczone przez gauron
Czy ta modyfikacja będzie działała gdy mam zainstalowany Stainless Steel 6.1 ?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=128720
Powinna działać gdy masz zainstalowanego SS6.1, mod ten zmieniający tekstury krzyżaków ingeruje tylko w tekstury kampanii Teutonic a nie SS6.1
Czy istnieje mod z Husytami (Taborytami Czeskimi)
Szukam moda który dodawałby nowe frakcje, typu zakon krzyżacki, templariuszy, litwa itd. tylko nie zmieniałby mapy która była w podstawowej wersji na tą ogromną, jedynie tylko dodawała prowincje, czy jest coś takiego?
Jeśli nie, to czy ktoś wie jak przenieść frakcję z dodatku? thx
Szukam jakiegos fajnego moda, nie chce SS bo mi cos przycina i wywala do windy, chodzi o to zeby bylo sporo prowincji (jednak nie wiecej niz w SS), dobra dyplomacja (nie łamanie sojuszy), trudno zeby bylo ( poziom jak w SS), nowe jednostki, nowe frakcje, i mapa Europy i zeby byl stabilny ;p.
Prosilbym również o Linki (byle nie hotfile) do moda Call of Warhammer
edit
na jakim modzie toczy sie wiekszasc Kampanii Online?
Witam.
Czy znajdę jakiś mod toczący się w IX-X wieku?
Poszukuję moda(o ile taki w ogóle istnieje) dodającego nowe prowincje do mapy kampanii w medku(zwykłej dwójce). Jednak jest jedno, ale... ma dodawać tylko prowincje i nie zmieniać innych rzeczy. Przy tym dobrze by było, żeby nie miał zbyt wielkiej ilości rażących błędów.
Istnieje w ogóle taki mod??XD
oooo! i zeby bylo lepsze AI (nie zrywane sojusze) i troszku trudniejszyCytat:
Zamieszczone przez BlackKuma
Mnie wystarczy to co napisałem, bo reszta to już zbytnie ingerowanie w grę.