U mnie D to dośrodkowanie. A to jest strzał.
Wersja do druku
U mnie D to dośrodkowanie. A to jest strzał.
heheh to wszystko jasne :D Świętowit, musisz zmienić w ustawieniach strzał z dośrodkowaniem :D Bo teraz zapewne masz ustawienia jak w FIFA (a przynajmniej tak mi sie wydaje).Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Hehe otoz chlopaki zdziwie was ale taki glupi nie jestem i ustawienia klawiatury zmienilem dlatego tak mnie to zdumiewa bo powiedzmy co trzeci strzal jest normalna petara, a dwa pozostale strzaly to wlasnie takie beznadziejne zagrania. Czyli przez to mam praktycznie 2/3 mniejsza szanse na to ze strzele bramke
Wie ktoś w jaki sposób robić drybling na Fifie 2010? Niby w sterowaniu pisze, że odpowiada za to przycisk "w", ale jakoś nie działa...
Fifa to gra na pada a nie na klawiaturę przecież to oczywista oczywistość ;) polecam LogitechRumblePad2 i nie trzeba się zastanawiać nad ustawieniami bo wszystko jasne jest jak słońce...
Nawet nie wiem jak trzymać pada, a co dopiero na nim grać :lol: ;) A co do dryblingu, sprawa wyjaśniona.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Jak tam panowie przedstawia się wam szkółka młodzików w PES2010? Mój najlepszy młodzik pochodzi z Czech, bramkarz, 16 lat i ma w statystykach w obronie 84, reakcja 92. :shock: Na pewno będzie grał w Realu jako zmiennik. Trochę podszkoli się i sprzedam go za parenaście milionów ;] Swoją drogą trochę spartaczyli robotę, bo np komputer oferuje mi za Nisterlooya 82 mln euro :lol:
Choć lubię FIFE to jednak ta seria to nie jest to samo co kiedyś. W 10 EA dosłownie olało graczy, serwując przeciętną grę która jest skierowana chyba tylko dla tych którzy nie mają dostępu do neta i nie chcą grać w multi. PES bije fifę (specjalnie małymi literami) na głowę pod niemal każdym względem. Robiąc swoją grę EA skierowało ją głównie pod konsole.
Ja się w sumie nie dziwię im. Piractwo na PC psuje "klimat".Cytat:
Zamieszczone przez Argaleb
Aż tak trudno się domyśleć? Piractwo niszczy rynek gier PC. Gdybym ja miał wydać grę na PC i konsole to też bym potraktował jednych lepiej, drugich gorzej.