Oki doki masz więźniów którzy spowodowali awanture w koszarach, nielegalne karczmy itp masz co robić :D
Wersja do druku
Oki doki masz więźniów którzy spowodowali awanture w koszarach, nielegalne karczmy itp masz co robić :D
Wg różnych zapisków w lore(które jest często niespójne) ok roku 2000 w Imperium rządziło 3 imperatorów, ale żaden nie był powszechnie uznawany...
Altdorf i Marienburg miały swoich imperatorów a z tymi dwoma miastami Marcus jest związany i z nimi najbardziej chciałby utrzymywać kontakty. Boję się jednak przeniesienia wojny domowej do Arabii. Kolejna rzecz do przemyślenia
Owy pan z Aldorfu przybył, ale kombinujesz dobrze, więcej narazie nie powiem
Ahmed Rybak mówił, że brzeg Krainy Zabójców jest bogaty w bursztyn, dlatego o tym pisałem, ale cóż, mogło się coś pomieszać staremu człowiekowi
Dawno go tam nie było :p Turek nalegał xD sorki
Spróbuj może nie kopalnię bursztynu tylko.... bursztyn tam może być lecz schowany pod piachem tylko cicho nie mów Turkowi
Nie będę igrał z Turkiem, odpuszczam te bursztyny.
Spoczko kurde Turek postarach graczy
wiem wiem, chodziło mi tylko o sumę, którą wpiszę do aktualki za turę piątą.Cytat:
Handel morski z Barak Vurr zysk 310g*
//fakt ale zysk dopiero i tak od tej tury jest naliczany
nie ma potrzeby wymyślać treści listu.
Wystarczy formułka w stylu "każdy więzień miał list do przywódcy waszej nacji, w którym hrabia von Rochthoffen zapewniał o wzajemnej sympatii i chęci dalszej współpracy."