Możliwe, ale ja tak bardzo nie lubię pisać mejli... może się za to wezmę.
Wolałem się zapytać. Dziękuję za odpowiedź.
Wersja do druku
Możliwe, ale ja tak bardzo nie lubię pisać mejli... może się za to wezmę.
Wolałem się zapytać. Dziękuję za odpowiedź.
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=16982
Gra zapowiada sie po prostu genialnie. Swietny polski dubbing, muzyka klimatyczna, grafika piekna. Questy poboczne nie robione na odwal sie, a przedstawiajace jakies krotkie historie. Szykuje sie RPG wszechczasow 8-)
Świetny filmik. Już nie mogę się doczekać, żeby pograć w to osobiście ;)
Twórcy jak zawsze się postarali. Dobrze też, że głos Geralta pozostał bez zmian i nadal są świetne dialogi.
Ja już nie oglądam żadnych trailerów, bo sobie zaspoileruje połowę gry :) Ale po części pierwszej i tym co do tej pory widziałem to dla mnie "must have" - może wreszcie pogram w RPG pełną gębą a nie hack'n'slashowe DA2.
Polska przejmuje rynek gier, ciekawa jaka będzie sprzedaż, razem z konsolami liczę na co najmniej 3 - 4 miliony.
A to taka ciekawostka związana z wiedźminem i zbliżającą się premierą. Jak dla mnie dość przedni pomysł na promocję gry wśród męskiej populacji ;). Swoją droga to nawet im to fajnie wyszło.
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86...y_Playboy.html
Nie liczyłbym na to, jako action RPG będzie jak poprzednio dla sympatyków Sapkowskiego megahitem, dla pozostałych bardzo dobrą grą fabularną...Ale takie są wymogi rynku, wystarczy pograć w Two Worlds II, skądinąd niedoceniana w Polsce grę cRPG, by zobaczyć różnicę w rozgrywce :)Cytat:
Zamieszczone przez Janek
Mocno się zdziwiłem jak to zobaczyłem, ale uważam że to dobry pomysł. Trzeba by było sobie to hmm załatwić... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez nazgool
Czy jak sterowanie jest zręcznościowe, a nie np. oparte na D&D, to automatycznie skreśla grę jako "true RPG" ;) ? Ach ci, ortodksi :mrgreen:. Myślałem, że RPG polega na odgrywaniu ról, wpływaniu na świat gry poprzez decyzje, rozwoju postaci itp. Wydaje mi się, że Wiedźmin 2 ma te cechy ;).Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Czekam z niecierpliwością na premierę. Jedynym minusem, jaki widzę w trailerach, gameplayach itp., to że nie czuć zbytnio polskiego, słowiańskiego klimatu :/. Odnoszę wrażenie, że świat trochę "uzachodniono", aby gra bardziej przemawiała do hamburgerów. Rozumiem CD-Projekt, ale chciałbym aby jednak dało się odczuć polskie klimaty w stopniu zbliżonym do tego z 1.
Wszystko okaże się w "praniu" czy Wiedźmin 2 ma słowiański klimat ;) A premiera tuż tuż :D