Bo to bzdura, że niby opublikowany. Zapowiedź jest na czerwiec i mało prawdopodobne, że na najbliższe dni. Jest przedsprzedaż i musimy jeszcze pobyć cierpliwi.
Wersja do druku
Bo to bzdura, że niby opublikowany. Zapowiedź jest na czerwiec i mało prawdopodobne, że na najbliższe dni. Jest przedsprzedaż i musimy jeszcze pobyć cierpliwi.
faktem jest że wisiało jako opublikowany a wczoraj wieczorem już nie
Pewnie tradycyjne ''chwyty'' marketingowe CA. :roll:
Wg opinii forumowiczów TWC dodatek powinien wyjść... koło sierpnia. Niektórzy mówią nawet o końcu września. Data ze Steama - june - może zwyczajnie nie być wiążąca, CA nigdy nie mówiło o czerwcu. Także pewnie sobie poczekamy.
Pewnie masz rację. Oprócz pierwszej zapowiedzi nie było żadnego previewu itp. Nie pokazali tych jednostek. pewnie trochę czasu minie. Pokażą prezentacje, trailer i dopiero premiera.
Jeszcze nie ma?! Dzisiaj rocznica Bitwy pod Waterloo, taki pamiętny dzień, szczególnie w tematyce gry i jeszcze nie ma tego dodatku?
Chyba już jest dostępne, bo coś zasysa ze Steam'a. Poza tym jest napisane, że dostępne od 22 czerwca.
Ufff, wreszcie się ukazało.
Ano jest już :D Ale ja już teraz mam Roma Surrectum 1.6 no i to jest dylemat :D Teraz się pobiera..... wiec teleportuje się do Rzymu aby tam poprowadzić me niezwyciężone legiony :)
Ja nie kupiłem. Proszę aby ktoś zamieścił screeny jednostek i ich statystyki abym wiedział czy warto. :)