Re: Spartacus: Blood and Sand
Serial masakrycznie dynamiczny. W każdym odcinku coś się dzieje, a krew leje się strumieniami. Warto poświęcić trochę czasu na obejrzenie. Klimat serialu oddaje ten trailer http://www.youtube.com/user/HBOPOLSKA?b ... xuODKTlYPU
"1) propagowania piractwa w jakiejkolwiek jego formie. Obejmuje to umieszczanie na Forum linków do cracków czy numerów seryjnych do gier oraz zamieszczanie informacji o wszelkich sposobach na ominięcie zabezpieczeń płyt przed ich kopiowaniem lub linków do takich informacji. Dotyczy to także linków do stron, które mogą posłużyć do wejścia w posiadanie nielegalnych kopii oprogramowania. Za propagowanie piractwa będą również uważane wszelkie prośby o podanie w/w linków, numerów seryjnych czy informacji;"
Serial jak na razie mi się nie podoba no ale oglądałem dopiero pierwszy odcinek więc może jeszcze zmienię opinię.
Oglądając te 13 odcinków, ani razu nie odczułem nudy i tak jak kolega wspomniał, serial jest cholernie dynamiczny.
@Dagorad - nie szpanuj znajomością regulaminu, bo jeszcze moderatorem zostaniesz :lol: :lol:
Regulamin dotyczy każdego, masz szczęście, że w podanym przez ciebie linku niczego nie ma (bo widocznie moderator przeoczył) - następnym razem za taki numer ostrzeżenie. Połączyłem wątki, mogły się trochę posty przemieszać, ale temat ma tylko cztery strony, to wielka krzywda się nie stała. - Jarl