Szukam do mtw2 kingdoms 1.5 po jednej grze na tuetonic british i crusader.
Wersja do druku
Szukam do mtw2 kingdoms 1.5 po jednej grze na tuetonic british i crusader.
Dawaj na ring - 5826708 moje ggCytat:
Zamieszczone przez OskarX
Nadal szukam kogos na kinga-nikt w to nie gra, a na podstawce tez ma ludzi
Dawaj na ring
sieć:ThirdAge2.1
hasło:dunios
dunios, jakbyś zauważył on szuka kogoś na Kinga, a nie każdy musi grać akurat w Third Age :roll: ... a jak coś jestem dostępny po 4 września :D
Krzyżak ten post nie był do mnie, tylko do wszystkich. Poza tym wątpię żeby ktokolwiek chciał grać na hamachu, jak można normalnie przez gs
Witam, szukam gracza do gry w NTW, najlepiej gdyby miał mikrofon i skype. Chodzi mi o granie razem w bitwy 2vs2. Najlepiej tak, żeby ten ktoś był dostępny pod wieczór albo, żebyśmy się jakoś zmawiali przez skype, gg. Wymagania moje nie są specjalne, najlepiej, żeby był średnio doświadczony w grze, no i przede wszystkim aktywny, a nie, że raz zagramy i koniec. Moje GG 185688, pisać proszę.
Witam wszystkich. Jeśli jest ktoś chętny do kampanii online w NTW zapraszam. Na steam konto miskor (http://steamcommunity.com/profiles/76561198024396594), gg 24776283.
Szukam chętnego na bitwę na Kingdomsie ;) 1 bitwa - atakuje przeciwnik, a w drugiej ja ;) Kampania Krzyżacka :P
Ja, ja, mnie wybierz mnie! :D Wciagnelo mnie ponownie po wczorajszych bitwach z jankerem 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Moze znajdzie sie wiecej chetnych zeby pograc 2v2 albo 3v3?