Ja polecam moda 33 , albo sam jakoś zmodyfikuj , za czasów grania w HoI2 miałem Niemców tak zmodowanych i przeciwników tak przypakowanych że ruskie mieli po 1500 dywizji a ja mimo wszystko 180 dywizji i ich pokonywałem .
Wersja do druku
Ja polecam moda 33 , albo sam jakoś zmodyfikuj , za czasów grania w HoI2 miałem Niemców tak zmodowanych i przeciwników tak przypakowanych że ruskie mieli po 1500 dywizji a ja mimo wszystko 180 dywizji i ich pokonywałem .
Co do moda to ja polecam Way to Victory. Jest to Polski mod, który pozwala grac polską na uchodźstwie. Ma kilka błędów, ale jest genialny.
sreena nie mogę dać, zwaliły mi sie sejvy :( podczas ładowania pokazuje mi sie ze jest jakiś błąd i wywala mnie do windowsa
jak można zmodyfikować grę by Francja po wypowiedzeniu przez Niemców wojny Polsce była łaskawa ruszyć 4 litery i uderzyć na nich, zaczyna mnie to mocno wkur... :x :x :x
Zapewne pilik AI trzeba byłoby zmodować, ale jak nie wiem za cienki jestem, zajrzyj na forum http://wayofwar.org/forumdisplay.php...189c009893be79 tam coś na pewno znajdziesz. Możesz spróbować przejąć kontrole militarna nad Francją i sam nimi pokierować. :DCytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Francuzi, chętnie by zaatakowali, ale jest przecież jeszcze linia zygfryda, a Niemcy zawsze zostawiają tam kilka dywizji, po za tym mają lepszą technologię, co też góruje nad Francuzami, ale jak kolega powyżej napisał, można jeszcze przejąć militarnie państwo.
chciałbym sie zapytać jak można zmodyfikować grę, by państwa posiadały od razu na wstępie jakieś lotnictwo, grając Czechosłowacją na modzie Armagedon nie mam żadnej eskadry, mogę jedynie rozpocząć produkcje, chciałbym to zmienić. Które pliki i jak należy zmodyfikować??
Edytor
Cytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Otwórz D/tam gdzie zainstalowane/Hoi2/scenarios/(Jaki scenariusz ? przykład 36.)/Czechoslovakia.
Otwórz D/tam gdzie zainstalowane/Hoi2/scenarios/(Jaki scenariusz ? przykład 36.)/Germany.
I skopjuj z pliki Germany Air , zmień id na np. 9000000 i śmigaj , AIR są na końcu pliku.
Jak nie wiesz jak wrzuc te 2 pliki to ci zrobię eskadry . bo nie mam hoi2 na kompie.
http://www.przeklej.pl/plik/czh-36-inc-002085819agh
pobierz i wklej do
D/tam gdzie zainstalowane/Hoi2/scenarios/1936
Jak odblokować inne nacje w HoI2??