Na młot Moradina ;) Na Łzy, tudzież miłość Bhaala i opętanie Irenicusa co ty mi życzysz? :D Dziewięć Piekieł to jak uśmiech Imoen, na wprost tego co może ciebie spotkać w świecie Baldur Gate Trilogy ;)
Wersja do druku
Na młot Moradina ;) Na Łzy, tudzież miłość Bhaala i opętanie Irenicusa co ty mi życzysz? :D Dziewięć Piekieł to jak uśmiech Imoen, na wprost tego co może ciebie spotkać w świecie Baldur Gate Trilogy ;)
Ostatnio coraz częściej myslę, by znów zagrać. Jednak mam win7 i wiem jak Volo sie męczył z tym i dlatego mnie to trochę odpycha...
Chyba, że byłby jakiś fajny modzik po polsku 8-)
Jest ich pełen wybór... Pierwsza strona tego tematu...Wystarczy zerknąć na zrzut menu gry który dałem kilka postów wyżej :)
Co do win 7, najprawdopodobniej przy samej instalacji gry pewnych rzeczy nie odhaczono w win7, bo on ma paranoję na pkt. pewnych ustawień, wychodzi to w modach pod serię gier Total War ;)
Heh jestem tu nowy o Baldur's Gate wiem dużo ale niestety nie umiem robić modów bo gdybym umiał to bym zrobił mega MOD "Baldur's Gate 3" byłby na silniku BG2 a najlepsze jest to że mam (całą!) fabułę gdzieś na kompie kiedyś tak z nudów pisałem i może by dało się ją zastosować bo to miała by być mega kontynuacja tej gry. Grać by się zaczynało nową postacią albo exportowaną i było by się dzieckiem ze związku naszego "Bohatera" i Imoen po drodze w grze spotkało by się syna Minsca (Wiecie "Boo załatwi jego gałki oczne raz na zawsze , tak aby już nie powstał!" /"Zło przedstawiam ci mój miecz! Mieczu: POZNAJ ZŁO!!" ten sam charakter ale całkowicie inna osobowość) Dobra nasz bohater chce kontynuować dzieło ojca i wyrusza w podróż z miasta Athkatla przez Beregost do Candlekeep przeszukać tamtejsze biblioteki gdyż szuka informacji nt. Magi (oczywiście "nasz" synek nic nie wie o tym że jego ojciec był potomkiem boga wie tylko że był Poszukiwaczem Przygód)
i tam dowiaduje się prawdy o jego ojcu i że w nim też płynie boska krew tak się to zaczyna. Oczywiście do Candlekeep idziemy sami Moriada (syna Minsca) mniej więcej spotykamy w Nashkel On zgadza się do nas dołączyć ale my nie wiemy kim jest on ani on kim my(dowiadują się dopiero w Bibliotece W jednej z ksiąg znaleźli napis głoszący "I porodzi syna z krwi boskiej a towarzysz jego(Minsc) wygnany(Za próbę zabicia naszego bohatera z poprzedniej gry) z domu pana(Bhaala tam gdzie zamieszkamy naszym bohaterem na początku gry) podążył do Nashkel tam począł nowe życie z dziewką Antrakrą wydawszy syna o imieniu Moriad..." To na tylko początek jak coś nie pasi albo chcecie coś dodać to piszcie w postach w tym temacie.
I niby jak? Wnuk boga (bo dziecko było poczęte gdy nasz bohater nie był jeszcze bogiem), wyskakuje, jako postać importowana, na 27 poziomie? Tak jakby nigdy nic?Cytat:
Zamieszczone przez Gebarsha
Zgaduje, ze jestes w gimnazjum?
Kazirodztwo?Cytat:
ze związku naszego "Bohatera" i Imoen
Sorry nie zauważyłem tego Imoen chciałem napisać Jaheira ale akurat myślałem o przeróbce w photoshopie postaci(avatara) od Imoen
A co do Importowania postaci to się zmieni napisałem żeby wszelkie uwagi pisać w postach tylko pytam czy to dobry pomysł?
Jak tak to mogę ją jeszcze dopracować i wkleić na forum.
Zły pomysl, nic sie kupy nie trzyma i tak historie to moze kazdy napisac. Daruj se poprostu, za mlody jestes i nie masz smykalki. Amatorzy nie powinni ruszac tego wielkiego dziela. Ja oczywiscie caly czas czekam na BG3 ale licze ze zrobi je:
a) wskrzeszone Black Isle
b) niedobitki z Obsydian, majacy finanse i wsparcie od Bioware mimo tego ze wypuscili szmate pokoroju DA2
Cytat:
Ja oczywiscie caly czas czekam na BG3 ale licze ze zrobi je:
a) wskrzeszone Black Isle
b) niedobitki z Obsydian, majacy finanse i wsparcie od Bioware mimo tego ze wypuscili szmate pokoroju DA2
Zgadzam się ale chciałbym żeby BG3 było z grafiką z BG2
A dlaczego nie Aerie? A co jeśli gramy żeńską postacią? To jakiejkolwiek ciąży nie będzie. ;]Cytat:
Nie pamiętam byś wspominał, że prace trwają. :PCytat: