Nie, jeśli nie masz Kingdoms, ba nie masz Kingdoms spatchowanego do wersji 1.5 nie pograsz sobie w Third Age . Nic dodać, nic ująć :P
Wersja do druku
Nie, jeśli nie masz Kingdoms, ba nie masz Kingdoms spatchowanego do wersji 1.5 nie pograsz sobie w Third Age . Nic dodać, nic ująć :P
Kurde no to czeka mnie ściąganie angielskiej wersji :x :x :x
Ale musze ściągnąc tylko patche czy same dodatki tez???????????
Po pierwsze nie radziłbym pisać ściągnąć dodatki :D Bo to PIRACTWO !
Po drugie musisz posiadać przynajmniej jeden dodatek i patch 1.5 ;) Ale ja radzę Ci iść do sklepu, i wydać te 45 zł, a nie piracić :roll: .
Dodatek Kingdoms nie jest bezpłatnym DLC, jest to pełnoprawny, płatny dodatek do M2TW. Jest to jedyny dodatek do M2TW a patche trzeba ściągnąć ręcznie (w przeciwieństwie do Empire TW).
PS.A czasami Kingdoms nie sprzedawają teraz za 39.90zł w TopSellers ? :D
Sorry ja juz wydałem 150zł na obie gry (nie mówiąc zresztą o reszcie seri także oryginalnej), ale no niestety nie posiadam w tej chwili podstawowego medka pl więc chyba mam prawo go ściągnąc?? No ale dzięki za info
PS: I nawet jak szprzedają w topsellerze to po polsku, a ja własnie potrzebuje po angielsku.
a propo third age
wie ktoś może skąd moge pobrac patch 1.4???????
niestety w tym wypadku wujek Google ni pomógł
no sprzedają w tej cenieCytat:
Zamieszczone przez Andzia
Sorry nie wiedziałem, mimo że sam kupiłem grę za taką cenę . Co do TA to wyszedł w ogóle patch 1.4 ? :shock: Jakoś na TW Center, go nie widziałem, a właśnie stamtąd pobierałem .
Nie ma jeszcze patcha 1.4 :roll:
No właśnie, sam byłem zdziwiony, gdy zobaczyłem jego wiadomość . Najnowszy jest z tego co wiem 1.3 :roll:
gdzies pisalo że jest ale moze się pomyliłem dzieki