Gdyby to była prawda, to czas oczekiwania na EB II zdecydowanie szybciej by przeleciał.
Wersja do druku
Gdyby to była prawda, to czas oczekiwania na EB II zdecydowanie szybciej by przeleciał.
Nowy temat na TWC: http://www.twcenter.net/forums/showthre ... st11643874
Na TWC ciągle pojawiają się nowe screeny.
Nie mogę się doczekać na tego moda :). Jednostki tureckie i tatarskie całkiem spoko. Już widzę oczami wyobraźni jak moja lekka kawaleria wraz z pancernymi robi z nich sieczkę :) Zapomniałbym o dragonach Pana Wołodyjowskiego ;)
Teraz jeszcze przydałyby się osoba, która wykona odpowiednie zamki i miasta. ;)
Chłopie???Gdzie ty tam masz misiurki?misiurka to Tatarskie nakrycie na głowe używane(najczęściej)tylko do bitew...w kolczuge mogę uwierzyć że jest pod żupanem :PCytat:
Zamieszczone przez Zloty
Tam nie chodziło o pieniądze, a o honor ;)Cytat:
Zamieszczone przez Piter
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to był żart oczywiście?Cytat:
Zamieszczone przez Zemaloes
Na tej mapie głownej nie widze , zeby była Mołdawia i Wołoszczyzna, te panstwa będą wogole w grze, bo na ich miejscu jest tylko takie szare miejsce. Druga sprawa w grze jest miejsce na bodajze 200 prowincji, ja naliczylem ze maja na razie chyba z 178-180, czy beda tworcy moda jeszcze dodawali jakies prowincje? Czy obszary morza tez sie licza do tej ogolnej liczby 200 prowincji??
W sumie nie wiem po co dali te Krolestwo Neapolitańskie, lepiej byloby dac te 5 prownicji dla zwiekszenia prowincji Persji. Takze podzial Rzeczypospolitej na Korone i Litwe jest dla mnie srednim pomyslem.
W pierwszej wersji na pewno ich nie będzie, może w następnych.Cytat:
Zamieszczone przez Pan Toranaga
Bo tak było w 1, poza tym mapa tego wymagała.Cytat:
Inaczej RON byłaby nie do pokonania, Korona i Litwa miały oddzielne wojsko. Dwa z wielu argumentów twórców.Cytat: