-
Re: Co o mnie myslisz ?
Bronti - zacny przedstawiciel bractwa stali ;p Jeden z lepiej rozpoznawanych przeze mnie userów, można powiedzieć że jest w gronie elity na forum 8-) Prawdopodobnie ma pociąg do średniowiecza. Ponoć zmywał naczynia po ostatniej wieczerzy. Ogólnie lubię tego usera :D
-
Dość długo użytkuje forum,chyba pisał jakiegoś aar.
-
Fallen
Widzac że fan Warhammera 40k (tak jak i ja :D)
Po jego postach wynika, że ciągle (jak i wiele innych osób) zagrywa W Rome :D
Bardzo pomocny użytkownik.
Spoko gośc jednym słowem :lol:
-
Maniakalny gracz KO. Myślę, że resztę idealnie opiesze ten skecz:
http://video.google.pl/videosearch?q=sp ... mb=0&aq=f#
-
UUU....kogo ja tu mam :D moderator, dość surowy. interesuje się panzerami, nie lubi spamu i głupich postów.
gruba szycha, student.
-
To ptak, nie to samolot, nie to mRe!
Spoko kolo w sumie, ma swoje poglądy i je broni do upadłego. "Ktoś" kiedyś powiedział o nim
Cytat:
"Naziol Dmowskiego"
nie wiem czemu ale użekło mnie to :lol: Nie, nie, nie jest ani naziolem ani komuchem, ale za to ma zerowe pojęcie o warunkach pracy pod ziemią :P
-
Mossin człowiek który jako pierwszy stara się powstrzymać zarazę spamu :D moim zdaniem surowy może troszeczkę za bardzo ale zawsze musi być choć jeden jedyny ostry moder na forum co nie pozwoli by nas gnębił spam ;D
-
Jozin z Bazin już se zuby brousi!
Pampalineks - stary dobry Pampalineks. Lubimy to samo piwo. patriota ze sklonnościami do nacjonalizmu. Studiuje w Cieszynie, gdzie znany jest z tego, że zrobił sobie zdjęcie pod figurką Maryi z 13 wieku. Autor aar. Nie nie zostanie pisarzem. Nie może go zabraknąć na forum. Po prostu nie może...
-
Śmietanka forum ;] tomsn (mój zryty beret kojarzy to od razu z thompson'em :P) jest jedną z ciekawszych osób na forum, a jego avatar i podpis podbijają serca milionów. Jest bardzo dobrym dyskutantem, umie wyrazić swoje poglądy, rzucić argumentem a następnie dobrze go obronić. Zwolennik autonomii, co bardzo mnie cieszy, dobry historyk, aczkolwiek ma braki w wiedzy sprzętowej :P
-
mossin , twardy moderator, ale za to mu chwała. Dobry rozmówca, ma zdanie na każdy temat i nie daje się omamić :)