Państwa będące hordami zawsze mają wojnę z sąsiadami. Wyjątkami są dwie sytuacje - rozejm i płacenie trybutu.
Wersja do druku
Państwa będące hordami zawsze mają wojnę z sąsiadami. Wyjątkami są dwie sytuacje - rozejm i płacenie trybutu.
Czy DeI ruszy gdy mam Divine Wind? ;>
Wyszła beta Dei pod DW, możesz sobie ściągnąć. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Hej bądźcie tacy mili i proszę pomóżcie chciałem pograć w Europe mam patcha 5.1 divine wind chciałem wydłużyć wiek gry ale coś mi się psuje wydłużam rok i nagle "szacowany czas osiągnięcia 4 stopnia technologi morskiej rok 10 tys i tak z każda technologia nie wiem może zły plik pobrałem, tyle tych plików ze nie wiem już co robić szukam pomocy .
Informacja o nowej wersji beta.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Cytat:
autor: Netzach
Niestety nowe DeI będę mógł wrzucić dopiero jak skończę zmiany w koloniach - kolonizacja będzie się odbywać na innych zasadach, w znacznej mierze poprzez decyzje, ponadto kolonie będą miały własną kategorię budynków, a nie będą budowały tych z pozostałych kategorii (poza fortami).
Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Cytat:
Zamieszczone przez Netzach
Paradox podarował wiernym fanom, czyli takim którzy mają konto na ich forum Europa Universalis III: Chronicles. Sugeruje sprawdzić swoją skrzynkę e-mail. ;)
Ale chyba nie takim, którzy od trzech lat nie przejawili żadnej aktywności, bo nic nie dostałem :(
Ogólnie coś lipa z tym moim kontem, bo ani postów nie mogę pisać, ani swojego profilu oglądać!
A ja dostałem :D
Może ktoś miał podobnie?Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
https://wayofwar.org/showthread.php/433 ... free/page3