Idiotów niestety jest coraz więcej :?
A mam pytanie odnośnie klanów... Szukam jakiegoś poczciwego polskiego, do którego byłaby mozliwość wstąpienia. Orientuje się ktoś na jakich zasadach to się odbywa lub jakie warunki trzeba spełnić?
Wersja do druku
Idiotów niestety jest coraz więcej :?
A mam pytanie odnośnie klanów... Szukam jakiegoś poczciwego polskiego, do którego byłaby mozliwość wstąpienia. Orientuje się ktoś na jakich zasadach to się odbywa lub jakie warunki trzeba spełnić?
Musisz poszukać na stronach klanowych. Zazwyczaj największą przeszkodą jest bariera wiekowa. Klany przyjmują najpierw na okres czasowy, miesiąc dwa, po czym decydują czy przyjąć jako stałego zawodnika ;)
A ja mam takie pytanie, bo nie moge wyjsc z szoku, dotyczace tego co mi sie stalo. Bitwa, moj poziom 8, kolesia 1, zaczyna sie bitwa, oboje wybieramy armie ashigaru... Generalnie jest tak: ja mam 3 lucznikow, 3 z yair i chyba 4 z mieczami, on zas 2 lucznikow, 3 z mieczami i 2 z yari, 2 lekkie jazdy i jedna z yari. Podchodzimi pod siebie (mapa chyba skrzyzowanie drog, w kazdym badz razie jest tu taka rzeczka), ustawiam sie pod rzeczka i przy okazji zajmuje budynek lucznikow, koles podchodzi do mnie i za nim moje 3 oddzialy lucznikow oddadza pierwsza salwe, a jego tym bardziej bo byli caly czas w ruchu, wszystkie oddzialy zaczeli mi uciekac! Z powodu poniesionych strat! Bez dojscia do jakiejkolwkiek walki! Dodam, ze genek byl w poblizu. I sie pytam WTF?! :?
Szkoda, że powtórki nie zapisałeś, bo tak to można sobie wróżyć :]
Btw. na 10 lvl ile powinno być slotów dla weteranów? Pojawiła się informacja o nowych miejscach, ale dalej jest tylko 43.
Nie pomyslalem:P ale dla mnie jest to sytuacja absurdalna, ucieczka bez podjecia walki...Cytat:
Szkoda, że powtórki nie zapisałeś, bo tak to można sobie wróżyć :]
No to może Wołoszański kiedyś to rozwiąże ;) W każdym razie, jeżeli był jakiś błąd i ten przeciwnik miał wyższy level, to wydaje mi się, że przerażanie wrogów przez generała z taka cechą + świta, która obniża morale ashigaru raczej nie spowodowałaby takiego efektu, chociaż... Łuki miałyby wtedy chyba 3-4 punkty morale.
Volo, a po cholere ci 3 łuki na 4k ? :D
A tak bardziej na temat, faktycznie sytuacja dziwna. Może jakieś losowe wydarzenie ? Któż wie co programiści wpletli w kody ;)
Bo lubie lucznikow i zazwyczaj przy takiej bitwie wystrzelam przeciwnika zanim do mnie podejdzie:P Pomijajac "taka" sytuacje:P
Witam. Mam pytanie odnośnie "punktów Shoguna".
Za co się je dostaje i do czego służą???
Dzięki.
Musisz najpierw dostać się do rankingu szogunów podbijając wszystkie prowincje w kampanii awatara. A te punkty to chyba za zwycięstwa i do niczego więcej nie służą, jak do tego, że ten z największą ich liczbą dostaje zbroję szoguna i świtę.