Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
Cytat:
niestety jeszcze zaznaczam jeszcze nie mam oryginału, ale 10 blisko
W sensie aktualnie nie grasz wogóle, ale wkrótce zamierzasz kupić? W innym wypadku nie mamy o czym mówić....;)
Tak, steam wszystko za Ciebie uaktualni. DM ma automatyczny instaler (który dodatkowo nie zadziała jeśli chcesz zainstalować do złego folderu, więc powinno być dobrze. Polecam, bardzo dobry mod.
Mimo wszystko ja zainstalowałem DM na angielskiej wersji gry, ponieważ wcześniej miałem problemy z grą, napisami, nie wiem czy było to spowodowane DM ale nastąpiło to po jego instalacji.
Część napisów była po angielsku i tyle ;) ?
W niektórych miejscach w ogóle brakowało napisów, w menu na przykład były puste luki :) Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane :D
No wlasnie o to mi chodzilo :) ze beda sie gubic napisy :) teoretycznie to zaden problem grac dla mnie na Eng wersji, ale jakos bardziej przyjazna mi sie wydaje polska :P moze to lenistwo :) w kazdym badz razie Salvo, powiedzmy ze nie gram w ogole ;) tylko sie doszkalam ;). Zasmucila mnie jak diabli wiesc ze nie bedzie polskiej zlotej edycji :< tzn ze nie bedzie jej w polsce bo jednak przeliczajac na $ albo euro to duzo wiekszy wydatek. A orientujecie sie czy np na Steamie nie bedzie do kupienia tej zlotej edycji Shoguna 2 :) ? i jakby ktos mogl mi wytlumaczyc na jakiej zasadzie sie kupuje przez steama, konkretnie paypal ?czy np jest mozliwosc przelewu, no nie wiem kompletnie nic na ten temat a szkoda robic zamieszanie wiec wole odrazu spytac i delikatny offtop zrobic :)
Nigdy tam nie kupowałem, nie wiem.
Widziałem, że do shoguna 2 jest mod który odblokowuje wszystkie klany, czy istnieje taka modyfikacja która odblokowuje klany w Zmierzchu Samurajów? Przymierzam się do zakupu, ale płacić 40zł za dlc to niezbyt miła perspektywa.
Zmierzch Samurajów nie jest DLC, jest pełnoprawnym i samodzielnym dodatkiem. Poza tym bardzo często można go kupić za około 20zł.
Na szybko znalazłem taką modyfikacje: http://www.twcenter.net/forums/showthre ... e-for-FOTS!
Źle się zrozumieliśmy, DLC chodziło mi o dodatkowe frakcje z dodatku.
Dodatkowe, w sensie płatne?
Mody nie mają nic wspólnego z piractwem, jeśli o to pytasz...