Oj tam bez przesady ;) Czasem się powie to co myśli (z różnymi skutkami...)
Wersja do druku
Oj tam bez przesady ;) Czasem się powie to co myśli (z różnymi skutkami...)
Wyczuwam tutaj nutkę ironii :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Mopisłav
W sumie to ja też :D
Ignorancja, "nie znam się to się wypowiem", niektóre stereotypy, poprawność polityczna, przesadna tolerancja, heterofobia, biedroń, feminizm, gimbusy, idiotyzm, "polaczkowość", lewactwo, kosmopolityzm, bezguście, armia klonów na ulicach, Stefan Hula.
Zgadzam się z Dragonitem, są ludzie co nie mają pojęcia na dany temat a się wypowiadają, gorzej jeśli ktoś w to uwierzy.
Kilka wcześniej już wymienionych np. metro-młodzież (jak widzę to jestem za przywróceniem zasadniczej służby wojskowej :?), moda na homoseksualizm itp.
Oprócz tego:
- historia Madzi z Sosnowca,
- saga o Lechu ze Smoleńska,
a ponadto:
- emeryci w komunikacji miejskiej o 7 rano,
- medialna ekstaza przy temacie "odzyskania niepodległości" w 89',
- Krzysiek Ibisz i Kasia Cichopek,
- myślenie, że Wielki Brat zza Oceanu i Sven zza Odry to wielcy przyjaciele Polski.
Polać Dragonitowi za tych lewaków jeszcze homosiuów dodać :mrgreen:
brak drugiej połówki, zaczyna mnie irytować jak widzę parę, która sobie pozwala....trolli internetowych, kiboli, wszechogarniających "mądrali", kiepdskie AI w total warach
jedno słowo: "chamstwo"
Ja też nienawidzę chamstwa a już w komunikacji miejskiej to normalnie aż mnie krew zalewa jak ktoś się przepycha itp. Albo w sklepie (głownie hipermarketach), ostatnio jakaś wredna stara baba wjechała na mój wózek jak stałem w kolejce i czepnęła się że starszym się ustępuje i że powinienem się odsunąć. Tacy ludzie nie potrafią używać słowa "przepraszam" czy co? Przecież bym ją puścił, przejechała by i wszystko w porządku. GDZIE NA TYM ŚWIECIE KULTURA SIĘ PYTAM? Nie mówię o wszystkich ludziach ale takie przypadki zdarzają się często a przepychanie się to codzienność.Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
U la la, ale popędu dostałem :D