proiwal ktos grac na emachines e720 z vista??
2gb ram
core 2 duo 2ghz
grafika Moile ineter 4 series
Wersja do druku
proiwal ktos grac na emachines e720 z vista??
2gb ram
core 2 duo 2ghz
grafika Moile ineter 4 series
Witam !!
Czy to normalne,że przy oblężeniu,jak w jednym miejscu wszyscy żołnierze z 2 armii rzucą się na siebie z bagnetami to jest dość duży spadek fps ??
Mam q6600,Gts 250 i 2gb ram.
Tak. To normalne.
Dzięki za odpowiedź,bo się troszkę zmartwiłem .Cytat:
Zamieszczone przez scooter
Witam,
Czy jest szansa zagrać w Empire (i/lub Napoleona) na takiej konfiguracji:
Pentium D 3.0Ghz (x2??)
2 GB Ram
GeForce 6800
Win XP
Nie znam bardziej szczegółowych danych odnośnie kompa bo chwilowo nie mam go w domu.
Gra się w ogóle uruchomi? Jest szansa choć na średnią płynność (na min. detali). Dodam że interesuje mnie tylko gra single (kampania). Jeśli nie da rady na tym grać to czy wymiana grafki coś pomoże? I co powinienem zakupić by grało się możliwie najlepiej na tym złomie. Zastanawiałem się nad radkiem 4850 ale nie wiem czy to ma sens.
Z góry dzięki za pomoc.
powinno działać na minimalnych jakoś, tylko nie jestem pewien twojej karty graficznej czy da rade.
Sprawiłem sobie w zeszłym tygodniu asusa K52J i na wysokich czasami(raz, góra dwa na bitwę) się przytnie, na ultra da się grać, ale gra lubi zwaaalniać :)
Sprzęt:
intel core i3 2,27 ghz
4 gb RAM
ATI Mobility Radeon HD5145 1GB DDR3
WIN 7 64 bit
Działa dobrze na Wysokich przy rozdzielczości 1366 x 768
Mam taki oto sprzęt:
CPU: Intel Core2duo E4400 2.00GHz ~3.00GHz
GPU: ATI Radeon HD 4870
RAM: GeiL 4 x 1GB 800MHz
MoBo: Asus P5W DH Deluxe
HDD: Seagate 320GB Barracuda i Samsung 1 TB F3
PSU: be quite! Straight Power 550W
Na jakich detalach pójdzie mi Empire TW?
na najwyższych...głupie pytanie...zresztą przecież jest strona która spr twój komputer, albo demo sobie ściągnij.
No niestety gra chodzi mi na najniższych detalach. A i tak się tnie na bitwach morskich.