viewtopic.php?f=515&t=12746
Pierdoła. Jestem za rowiązaniem jednostek francuskich stajacych kolo miasta i kare 500 florenów dla Angola, z kasy Francji.
A i info dla nich, żeby sobie MG znaleźli, bo kolegium nie będzie się zajmowało takimi sprawami.
Wersja do druku
viewtopic.php?f=515&t=12746
Pierdoła. Jestem za rowiązaniem jednostek francuskich stajacych kolo miasta i kare 500 florenów dla Angola, z kasy Francji.
A i info dla nich, żeby sobie MG znaleźli, bo kolegium nie będzie się zajmowało takimi sprawami.
Mogę zostać tam MG tym samym karą zajmę się już ja
z tego co widzę w tej kampanii mają trzymacza haseł może nie powinniśmy zezwalać na takie coś w małych kampaniach ? jedynie problemy się tworzą bez mg
Wiesz jakie jest ciśnienie przy starcie kampanii... musi ruszyć, a potem płacz jak co do czego przychodzi.
Skoro zostaniesz MG to spoko, nie ma sprawy.
viewtopic.php?f=474&t=10926&start=40#p278292
Panowie, potrzebuje rady, decyzje podejme sam.
Z jednej strony dobrze byłoby zasymulować to co zrobil w tej własciwej turze. Z drugiej strony skoro edytował i nie poinformował następnego gracza, to jest jego wina.
Ja na miejscu Mnila poinformował bym Spika o tym, że zmieniłem turę.
Według mnie Mnil jest sam sobie winny i ja bym puścił kolejkę dalej bez żadnego symulowania (jeśli dobrze zrozumiałem) :)
Mnil edytował post i na nowo wrzucał turę jak rozumiem, więc wina jest całkowicie po jego stronie. Nawet jeżeli poinformował o zmianie następnego gracza. Bo to już kwestia dobrej woli tej osoby, czy zgodzi się, czy nie. Ja dla przykładu zasadniczo nie mam nic przeciwko, ale gdybym od razu od dostania zabrał się do dość trudnej tury, gdzie musiałbym się trochę namęczyć z ustawianiem wojsk, czy wczytywaniem agentów/ważnej bitwy, to pewnie bym odmówił...
tak jak piszę avasil gracz nie ma obowiązku robienia ze zmienianego zapisu więc po prostu puścił bym dalej
Wycofuje sie z kolegium, jak i z mistrzowania w KO. Mam dosyć ciągłych oskarżeń, insynuacji i tłumaczenia każdej decyzji jak krowie na granicy.
Rozumiem, że szukamy piątego?
Nie mamy ustalonej liczby członków, którzy mają być w Kolegium, w przypadku głosowania w razie remisu, przewodniczący(ja) ma decydujący głos.
Aczkolwiek jak macie jakieś dobre propozycje na kogoś, to jasne.