Co ty gadasz :oops: nie strasz mnie tak :oops:
Wersja do druku
Co ty gadasz :oops: nie strasz mnie tak :oops:
hehe ja to mam nadzieje że zmniejszą liczbę mieszkańców Paryża.Trochę to dziwnie wygląda jak przy 30 turze Paryż ma 60 mln mieszkańców :shock:
Na twcenter znaklazłem takiego screena:
http://www.totalwar-zone.de/forum/in...2b2fe224baf64f
Podobno widok strategiczny mapy bitewnej - nie wiem jakie źródło, ale super pomysł - czegoś takiego mi brakowało...
Super pomysł z widokiem "z lotu ptaka" nareszcie będę wiedzieć kiedy mnie ktoś flankuje :D
jeśli będzie można tak oddalić kamerkę jak do lotu ptaka, to jest to ukłon CA w stronę graczy! To bardzo dobry pomysł. Ikonki jednostek wojskowych na karcie generała są tandetne.
Hehehe, az sie dziwie, ze jeszcze sie nie odezwal nikt kto by tu zaprostestowal przeciew temu, ze to przecie niehistoryczne :D No jak to w poczatkach XIX wieku widok z lotu ptaka? A co to Napoleon mial juz zwiad lotniczy? :D
Wiesz, istniały już wtedy balony, może też i była koncepcja użycia ich do zwiadu lotniczego;)
A pamiętacie Szoguna ? Tam też był prawie widok z lotu ptaka bo taka była skala hehe a nikt się nie przyczepiał jakoś wtedy do pierdół czy to a-historyczne czy nie ;)Cytat:
Hehehe, az sie dziwie, ze jeszcze sie nie odezwal nikt kto by tu zaprostestowal przeciew temu, ze to przecie niehistoryczne :D No jak to w poczatkach XIX wieku widok z lotu ptaka? A co to Napoleon mial juz zwiad lotniczy? :D
Jesteście pewni że to screen z NTW? Nigdzie nie znalazłem wzmianki na ten temat, a przeszukiwałem strony zagraniczne.