Prawdopodobnie nie. Musielismy przejść na nowy ze względu na trudności dostosowania starego do nowych wersji phpBB (znane na forum błędy z ankietami i inne).
Wersja do druku
Prawdopodobnie nie. Musielismy przejść na nowy ze względu na trudności dostosowania starego do nowych wersji phpBB (znane na forum błędy z ankietami i inne).
A ja sie juz nawet przekonałem. Obrazek nowych postów mi pasuje i wiem, że ktoś coś napisał. Nawet ta tonacja mi odpowiada
A jakieś "skórki" czy coś w ten deseń będzie? Nowy wygląd jest dla mnie nie do zniesienia. Kiedyś zdaje się była możliwość wyboru między stylami. Jeśli się nie da, bądź będzie to inwestycja z jakiegoś punktu widzenia nieopłacalna, to trudno. Zniosę to :xCytat:
Zamieszczone przez Amrod
W końcu są nieprzeczytane posty, długo na to czekałem. Jeszcze tylko możliwość przestawienia skórki na subblack i będę wniebowzięty :D
Z mojej strony bardzo mi się podoba nowy wygląd lecz, zauważyłem pewną drobnostkę która strasznie przeszkadza w szczególności dla tych co lubią sobie pooglądać przebieg wojen na mapach z kampanii online. A mianowicie ucina tam ( przynajmniej w moim przypadku ) sporą część wschodniej części mapy, lecz po otworzeniu jej na nowej karcie wszystko jest cacy. Czy taka sytuacja jest tylko u mnie i czy byłaby możliwość naprawy tego błędu ?
Przykład tematu z mapą by nie było trzeba szukać :
http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=395&t=9552
U mnie jest ok,mapa ladnie przycieta. Chyba masz cos nie tak w ustawieniach.
Witam,
Mape ucina poniewaz nie jest jeszcze zainstalowany dodatek skalujacy obraz do normalnych rozmiarow. To nie jest wina wygladu, wkrotce zostanie wydana wersja 2.1 z poprawkami.
Bardzo mi brakuje kliknięcia w banner i powrotu do strony głównej.
Czy jest to duży problem to zorganizować?
Podbijam, to dla mnie ważne, ten wygląd mi nie podchodzi, nie mogę się przyzwyczaić. Miło byłoby gdybyście to ogarnęli ;)Cytat:
A jakieś "skórki" czy coś w ten deseń będzie? Nowy wygląd jest dla mnie nie do zniesienia. Kiedyś zdaje się była możliwość wyboru między stylami. Jeśli się nie da, bądź będzie to inwestycja z jakiegoś punktu widzenia nieopłacalna, to trudno. Zniosę to
W opcji nieprzeczytanych postów brakuje na każdym nieprzeczytanym poście informacji "post nieprzeczytany".