Grunt to powitać nowego użytkownika drobną szpilką, uszczypliwością, czy nazwę sam sobie wymyśl.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Z tego co kojarzę to CK 2 był jeszcze w wersji pudełkowej...chyba. No dobra, dzięki za odpowiedź.
Wersja do druku
Grunt to powitać nowego użytkownika drobną szpilką, uszczypliwością, czy nazwę sam sobie wymyśl.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Z tego co kojarzę to CK 2 był jeszcze w wersji pudełkowej...chyba. No dobra, dzięki za odpowiedź.
Szkoda , że twórcy gier rezygnują z pudełek bo ja jestem podobnie jak Bellic58 wolę dotknąć co kupiłem. Na szczęście w Rome 2 Total War(nie wiem czemu podajecie najpierw total war a potem rome 2... zawsze najpierw była nazwa a potem ta ''końcówka'' :) ) będzie miał pudełko... Jeszcze tylko jakieś dwa tygodnie .. Jestem ciekawy kiedy Cenega ruszy cztery litery i zajmie się spolszczeniem...
Mój post miał charakter czysto informacyjny. Poza tym sam parę pudełek zrobiłem samodzielnie, więc proszę się nie doszukiwać dziwnych podtekstów. Ponieważ doszukiwanie się takich podtekstów zawiera aspekty trollowania.Cytat:
Zamieszczone przez Bellic58
Tak zostało wydane w pudełku, ale dodatki już nie.Cytat:
Zamieszczone przez Bellic58
Gra to tylko kod, czyli pudełko to tylko ładne opakowanie, które ma pomóc w reklamie. Od czasów Shoguna 2 włącznie polityka firmy zmieniła się i teraz gry nazywają się: Total War: Shogun 2 i Total War: Rome 2.Cytat:
Zamieszczone przez KsiazeFilip
Przecież Cenega nie wydaje EU4, a w CK2 są dwie wersje spolszczenia. Wersja Cenegi, która jest chyba nieaktualizowana i wersja Steam, której spolszczenie robi zupełnie inna firma na zlecenie bezpośrednio Paradoxu.
Źle się wyraziłem .. Crusader kings 2 mam spolszczenie od Cenegi jest nawet dobre. To kto zajmie się spolszczeniem do Europy Universalis ? CD Projekt ? wolne żarty..
Co ma wspólnego CD Projekt z EU4? Nic. W chwili obecnej nikt nie zapowiedział prac nad polonizacją.
Instrukcja do EU4: http://cdn2.steampowered.com/Manuals/23 ... Manual.pdf
Za tydzień:
Podsumowanie zmian w stosunku do EU3Cytat:
The game will go live at 9AM EST, which is about 15.00 in the afternoon Swedish time. (on the 13th of August)
Omówienie przystępności gry
Beta AAR
Grał ktoś już? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podzielenie się wrażeniami z gry ;)
Trzeba chyba jeszcze zaczekać do 15 ;)
Już po 15 a recenzji jak nie było tak nie ma,.