Spoko, zagram Polską, najwyżej kolejną kampanię zagram Krzyżowcami jak będzie nowa muza. Znaczy te kilka kawałków dodanych z Królestwa Niebieskiego. Pozdrawiam. :mrgreen: Twój submod muzyczny super, im wiecej gram tym mi się bardziej podoba.
Wersja do druku
Spoko, zagram Polską, najwyżej kolejną kampanię zagram Krzyżowcami jak będzie nowa muza. Znaczy te kilka kawałków dodanych z Królestwa Niebieskiego. Pozdrawiam. :mrgreen: Twój submod muzyczny super, im wiecej gram tym mi się bardziej podoba.
Niektóre nacje fajnie wyszły, ale zagrałem sobie Kastylią i Leonem i tam jakoś cieniutko jak siki pająka. Są braki, więc nadal czekam na propozycje do kolejnej wersji :)
W święta będę miał czas, więc mogę zrobić sporo nowych kawałków. W międzyczasie postaram się wydać patcha z tym Królestwem Niebieskim.
ok super czekamy z niecierpliwoscia pozdrawiam:)
Współgra :) Super mod. Czekam na więcej. :)Cytat:
Zamieszczone przez wino
Nowy submod Mietka współgra z nowym muzycznym Wino, ale by mieć free_upkeep należy skopiować posiadany export_descr_buildings i export_descr_unit potem wgrać submoda Mietka77, nowego, potem wgrac do data moda export_descr_buildings i export_descr_unit jakie skopiowaliśmy przed instalacją nowego submoda Mietka77. Jak Ktos nie chce free_upkeep, po prostu instaluje nowego submoda Mietk77 i nie musi robić kopii dwóch w/w plików.
Jak już dorzucacie Królestwo Niebieskie (za każdym razem jak oglądam ten film to coraz bardziej go lubię, pomimo sporej alternatywy historycznej) to błagam wrzućcie muzę z M1:TW.
np. to:
http://www.youtube.com/watch?v=mxTIV1fWjD8
jest to dla mnie tak ogromny sentyment, że brak mi słów :)
mogę poszperać i przesłać tę muzykę z pierwszej odsłony średniowiecznego TW.
To jest w moim submodzie, bo też mam do tego wielki sentyment :) Oba kawałki letnie i oba zimowe.
oooooo :D
a utwór viking battle?
Tego nie ma.
dorzuciłbyś do nordyckich i północnoeuropejskich bitew?