Jeśli ktoś ma taki błąd jak ja niech skopiuje sejwa i zainstaluje moda od początku ku mojemu zdziwieniu zaczęło działać
Wersja do druku
Jeśli ktoś ma taki błąd jak ja niech skopiuje sejwa i zainstaluje moda od początku ku mojemu zdziwieniu zaczęło działać
O to ciekawe, dobrze że już Ci wszystko działa :D Powodzenia w dalszej kampanii :D
To normalne że część jednostek jest nazwana i opisana po angielsku? Jeśli tak, mogę wam pomóc z opisaniem tych jednostek. W końcu pomogę w czymś porządny, :D
Nie było na to czasu i osób :D Każdy robił coś trudniejszego i nagle okazało się, że nikt nie miał czasu na te bardziej przyziemne rzeczy jak tłumaczenie ;) Jeżeli masz chęć to chętnie przyjmę pomoc :D
Nie jestem taki super a anglika więc się nie denerwuj jak będę trochę abstrahował, ale będzie milej graczom niż jak zobaczą "cośtam_spearman"
(Jest tam coś takiego "Timariot Feudal Lancers", przetłumaczyć to po prostu na Timariotccy Feudalni Lansjerzy?)
Oni mogą się nawet po prostu nazywać Timariot lub lansjerzy Timariot ;) Tamto feudal działa tak samo jak u Feudal Knights, jednak w sumie dla średniowiecza to brzmi dziwnie, bo z zasady każdy rycerz jest feudałem ;P
Dobra, ja się biorę do pracy a nie spamię :D
Napiszę takie średnie opisy by na razie było milej dla oka, a jak będzie wychodzić kolejna wersja to poprawię na jeszcze lepsze.
---
Przykro mi, ale nie jestem w stanie tego zrobić. Mam coraz więcej na głowie a do tego, część jednostek jest w innych językach albo w ogóle nie ma opisu.
Po dłuuugim czasie w końcu znalazłem czas na popykanie w Medka, oczywiście w jedynie słuszny mod :)
Pierwsza uwaga: nie mogę rekrutować kupców
Coś trzeba specjalnego do nich? Gildię? Punkt handlowy (czy jak on tam) nie wystarczy?
Sprawdzę po południu :)
Hmm, sprawdziłem i u mnie nie ma żadnych problemów z kupcami, może po prostu masz za niski poziom targowiska? Sprawdziłem w Wenecji i Sycylii, oba państwa mogą rekrutować kupców, także nie wiem czemu akurat u Ciebie się nie da ;P A łatki masz zainstalowane? Ewentualnie usuń jeszcze map.rwm i sprawdź nową kampanię i szybko kodami zobacz czy możesz kupców mieć :)