No to Avasil czyń honory :D
Wersja do druku
No to Avasil czyń honory :D
Dobra, napisałem. Dodałem też coś od siebie.
Wybaczcie, że z obsuwą, ale ostatnio miałem sporo na głowie i o tym nie myślałem :P
CL przedłużyłem do pół roku, ale licząc że zaczęło się z czasem pierwszej kary, czyli przedłużyłem o 2 miesiące na dobrą sprawę. Do drugiej połowy Września.
jestem za w obu przypadkachCytat:
Zamieszczone przez Profesor
Pussy jeszcze tydzień ma ostatnie CL...
Co do Pancesza też mi się bardzo nie podoba, ostatnie dwie tury za jego nację w BC17 musiałem robić jako MG, a były dopiero 3
Ktoś jeszcze się wypowie na temat tych zgłoszeń? Ja w sumie jestem za wpisaniem i Pancesza i PussyDestroyera.
W międzyczasie został jeszcze zgłoszony Yangberg("Chciałbym zgłosić Yangberga na Czarną Listę. Powód ? Tura w każdej kampanii w której gra, jest dodawana nie na czas, albo jak ostatnio ( jakiś tydzień albo i dłużej) nie dodawana wcale.") - tu muszę się przyjrzeć, jeszcze nie mam zdania.
I ponownie Mnil:
Dużo w tym racji, te jego przeprosiny były bardzo wymuszone, zamiast okazać skruchę to cały czas twierdzi, że choćby przekazywanie pieniędzy Gruzji było usprawiedliwione, bo oczywiście frakcja jest źle zrobiona(jakby nie mógł sobie wcześniej obczaić jej w singlu..) i jak teraz siłą wyegzekwowano karę 6000 florenów to oddaje KO. Byłbym skłonny dać mu całkowity, dożywotni zakaz gry w nowych KO. Ewentualnie z możliwością zdjęcia zakazu gdyby dobrze się zachowywał, kończąc kampanie w których gra obecnie.Cytat:
Ponownie zgłaszam Mnila na czarną listę. Część tur nadal nie jest wykonywana na czas, regulamin jest ciągle łamany ( jak w mko30 ), w dodatku będąc uczciwie ukaranym za swoje oszustwa, rezygnuje z wk34 obrażony na cały świat. Zero poprawy. Jeżeli nie chcecie go wywalić całkowicie, to niech chociaż dostanie całkowity zakaz gry w nowych KO ( druga część listy ).
a ja popieram wszystkie kandydatury do wpisania na CL
a co do mnila- uważam Twoją propozycję Avasil za dobrą i również byłbym za takim rozwiązaniem
Zgadzam się z Zacharem.
Ok, zatem ogłaszam ;)
ACN i Adi. Chyba się zgodzicie, że trzeba wpisać? ACN to wiadomo. Adi to jeśli znowu się pojawi to bez dobrego wyjaśnienia oznaczać będzie, że stoi za nim ta sama naganna postawa.
za w obu przypadkach