Chodzi mi o tego druida na samym końcu
Wersja do druku
Chodzi mi o tego druida na samym końcu
Tak ale armia kartagińska też miała tak jakby hellenistyczny charakter. Nawet rzymianie używali kirysów i z rzadka linothrax ;)Cytat:
Zamieszczone przez buger13
Było widać Iberów ale tylko lekkozbrojnych. Ale jak na razie nie ma się co przejmować. W stosunku do 1 romka nie ma porównania. :P
Przypomnę Ci, że dla znakomitej większości użytkowników tego oraz wszelkich innych for Rome był pierwszym kontaktem z serią TW. Mało tego Rome w porównaniu do poprzedników był rewolucyjny. Jeśli dwójka też będzie tak rewolucyjna to obawy pójdą w niepamięć i zastąpi je zachwyt. Ale czy tak będzie po tym co widzimy?Cytat:
Zamieszczone przez Seba Fallus 3 Wielki
Dla mnie też był pierwszym kontaktem z TW . Demówka z CD action była 1 grą jaką miałem na kompie ah... stare czasy jak po 50 razy grało się bitwę nad Trebią :D Teraz już żadna gra tak nie cieszy :(
O tak ta bitwa....i jak człowiek myślał "to dopiero gra, oby kiedyś udało się zagrać w pełną wersję".Cytat:
Zamieszczone przez Seba Fallus 3 Wielki
Najpiękniejsze momenty jakie kojarzę z TotalWarami, te chwile już nie wrócą ;)
Jak na razie niewiele widzieliśmy, nie wyciągajmy pochopnych wniosków :)Cytat:
Jeśli dwójka też będzie tak rewolucyjna to obawy pójdą w niepamięć i zastąpi je zachwyt. Ale czy tak będzie po tym co widzimy?
Już 2 dni do kolejnej frakcji. :D
Wróżę barbarzyńców - widzieliśmy celtyckie pancerze, a teraz druidów (może z kampanii). Pewnie dawać będą tak jak pracują w kolejności. Ciągle dawali screeny Rzymu z Kartaginą to takie frakcje zaprezentowali. Teraz kilka rzeczy związanych z barbarzyńcami. Widzieliśmy też zbroje sasanidzkich katafraktów (z n.e.) więc może pokażą Partów.
Raczej nie ma reguły, do tego nie wiadomo kiedy następny "preview" będzie, na razie to tylko przypuszczenia ;)
Na szczęście amm niewielkie wymagania: historyczne wyrównane i zróżnicowane frakcje i dobre multi :DCytat:
Zamieszczone przez Salvo
Co do pierwszych dwóch to pewnie się srogo zawiedziesz ;)
Preview Kartaginy był równo tydzień po previewie Rzymu, stąd przypuszczenia. Jeśli będzie kolejny jutro to oznacza, że dają regularnie. ;)
Jak już pisałem - liczę na hellenistyczną, ale czuję że będzie barbarzyńska.