Jeśli jest szklanka, to przerzucam się na buty z drugiego zdjęcia ;)
Wersja do druku
Jeśli jest szklanka, to przerzucam się na buty z drugiego zdjęcia ;)
Jakoś nigdy nie mogłem przekonać się do glanów. Coś zbytnio kojarzą mi się z pewną subkulturą chyba :).
A co do butów z Izraela: Jak byłem w tym roku w Treblince na spotkaniu z grupą tamtejszej młodzieży, zauważyłem, że zdecydowana większość dziewczyn i zauważalna część osobników męskich nosi obuwie marki Prince - u nas tego nigdy nie widziałem. Aha, Ekaton, mógłbyś proszę rzucić linkiem do tego sklepu wojskowego? Chętnie rzuciłbym okiem.
A co jak się trafi z zaskoczenia :D?Cytat:
Jeśli jest szklanka, to przerzucam się na buty z drugiego zdjęcia
Te "oficerki" które wstawiła Lena są seksi, hmm...
dodałbym je do takiego stroju 8-)
[spoiler:1rm3wonl]http://www.amimperial.pl/pictures/0008400/0008347.jpg[/spoiler:1rm3wonl]
Czik, jeszcze nie złapało z zaskoczenia :) Ale też bym dała radę.
exar, trochę niepraktyczny strój na zimę :) A na te oficerki mój promotor zawsze mówi, że są to "wiedźmińskie buty" :twisted:
Jak chyba wiesz mnóstwo śniegu się nabija i bardzo się ślizgają.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Czik, wujek google nie bije ;) http://www.zahal.org/products/idf-infan ... ent=153407 hehe "trochę" podrożały przy tym jak teraz stoi zł :P i biorąc pod uwagę koszt przesyłki chyba bardziej opłaca się kupić normalny glan mimo może mniejszej niezniszczalności.
P.S te buty są z naturalnej skóry ?
Ze sie nabija to fakt, ale ze sie slizgaja to przez pare lat chodzenia nigdy nie stwierdzilem
Jak się nabije śniegu to ślizgają się na pewno bardziej :P może nie na samym śniegu ale jak jest chlapa i szklanka.
Najbardziej mnie śmieszy to, że wszyscy glaniści zarzekają się, że noszą takie buty bo są "praktyczne" :D.
Bo sa! Glany sa wytrzymale, cieple, dobre do wspinaczki po nieodsniezonych stokach, znaczy chodnikach. Do tego calkiem ladnie sie prezentuja. I pewnie bym je sam nosil, ale wole cos "elegantszego" :PCytat:
Najbardziej mnie śmieszy to, że wszyscy glaniści zarzekają się, że noszą takie buty bo są "praktyczne" .
W zimę się ślizgają, w lato są za gorące, podeszwa się ściera, są upierdliwe w zakładaniu, zdejmowaniu i wiązaniu, niewygodne (trochę lepiej jest w tym aspekcie jak się je rozchodzi, ale dalej ustępują dowolnym butom "sportowym"), do tego są strasznie ciężkie i wielkie. I bez porządnego pastowania i polerki wyglądają jak syf totalny :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir