Mam problem z grą. Otóż działają mi wszystkie chaptery Drogi do niepodległości za wyjątkiem 3. Pasek ładowania zatrzymuje się na samym początku i w ogóle się nie rusza. wie ktoś co robić?
Wersja do druku
Mam problem z grą. Otóż działają mi wszystkie chaptery Drogi do niepodległości za wyjątkiem 3. Pasek ładowania zatrzymuje się na samym początku i w ogóle się nie rusza. wie ktoś co robić?
Moja konfiguracja:Cytat:
Zamieszczone przez Marquess Alec Fortescue
System operacyjny: Microsoft Windows XP Home Edition
Wersja: 5.1.2600 Dodatek Service Pack 3 Kompilacja 2600
DirectX: 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Karta wideo: NVIDIA GeForce 8800 GT (1024 MB)
Pamięć fizyczna: 2048 MB
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz (X2)
Typ BIOS'u Award Modular (09/06/07)
Ten sam problem.....powinno min. na high śmigać a tnie nie miłosiernie.....mam już tego dosyć !
mało Ramu..nie ma siły na high wszystko, dokup drugie tyle i po kłopocie.
Że na high nie będzie to się pogodziłem, ale dlaczego na low nawet tnie ??
o co chodzi ? steam uaktualnił empire, ale gdy wlaczam, to pokazuje sie to pierwsze okno empire i wychodzi do pulpitu...
Mnie pomogla zmiana jezyka gry z pl-eng i odwrotnie
Jakiego RAMu :?: Ja mam 2 GB i gra dziala płynnie na ULTRA :!:Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Klaudiuszu, na tym Twoim sprzecie powinno chodzić na ULTRA, bo nie wiele sie różni od mojego. Posprawdzaj czy nie chodza jakies programy w tle, pokombinuj ze sterownikami do karty... Wszystko jest mozliwe ;)
Taka sytuacja. mam zarejestrowaną grę na danym koncie. Mam dwa komputery. Czy mogę grę zainstalować na tym drugim komputerze podając dane do tego konta? Wydaje mi się, że to oczywistość, ale jak to ma się w praktyce?
Tak, możesz, ale nie możesz być zalogowany na dwóch kompach jednocześnie. :)
No to oczywiste ;) Dzięki.