Raczej 2014 ;)
Nie zdziwiłbym się, gdyby nawet i 2015.
Wersja do druku
Raczej 2014 ;)
Nie zdziwiłbym się, gdyby nawet i 2015.
Dla mnie to może i 2025 - jak wkońcu zamienię swojego wooda na konsolę lub jakieś inne monstrum. Chociaż wtedy to pewnie będzie można grać na spince do mankietów. :)
Tak się zastanawiam, czy aby za wcześnie nie rozpoczęli promocji. Do premiery ponad rok. Nie sprecyzowano kiedy dokładnie wyjdzie 3 część. Może to być w styczniu, może też być w grudniu. Wszyscy się nastawią, a tu nagle premierę przesuną na 2015 ;) Nie lubię takiego długiego czekania.
Ja też nie lubię długiego cozekiwania, bo...bardzo szybko mija :( A potem z kolegami prowadzimy rozmowy typu "a pamiętasz jak trzy lata temu czekaliśmy na wieśka3" ? Deprecha :(
Ale tu jakieś motywy panta rhei się pojawiają :) dla mnie najważniejsze żeby sprostali oczekiwaniom, które według zapowiedzi są naprawdę ogromne jak na produkcję bądź co bądź małego w porównaniu do Bethesdy studia. Wymaga to na pewno ogromu pracy i czasu, a wypuszczanie wcześniaczka wiadomo jak się kończy (przykład nieco z innej beczki, ale wciąż z polskim akcentem-MoH Warfighter). Wkońcu Polacy wybijają sie na rynku gier i Wiesio to kapitalna okazja by trochę rozpropagować ten grajdołek w Europie, warto, by Wiedźmin zrobił furorę w sposób pozytywny a nie tylko pękł jak nadmuchana bańka.
Sry pomyliły mi sie daty;) za dużo myśle o Rome 2 :PCytat:
Zamieszczone przez Profesor
Dziadek Geralt?
Czemu dziadek? Po prostu brodę zapuścił