Bluzgów nie spotkałem, ale rysowanie penisów na mapie strategicznej mogli by nomen omen ukrócić. ;)
Wersja do druku
Bluzgów nie spotkałem, ale rysowanie penisów na mapie strategicznej mogli by nomen omen ukrócić. ;)
Podobno będą klucze.
https://nda.creative-assembly.com/to...a-closed-alpha
I jak tam oceniacie tego TW?
To wszystko zależy czego oczekujesz. Lubisz WOT-a czy Warthunder, a dodatkowo zjadłeś zęby na totalwarach? Powinno Ci się spodobać. Kaszanka podał linka możesz skorzystać, poczekać na kluczyk i najlepiej sam wypróbować. Gra jak na alfę jest grywalna od strony technicznej, błędy nie powinny zniechęcać.
Dla tych ktorzy juz moga grac-prosze sie logowac dzisiaj ----CA daje 5000 golda za free:)
Gra wydaje się być obiecująca. Idealna by zagrać ze 2 bitwy dziennie dla rozrywki. Wydaje mi się jednak, że rdzenni fani total warów będą zawiedzeni, ponieważ mechanika tylko pozornie przypomina Total Wara. Mi się podoba. Wy musicie ocenić sami.
Bebecho zapomniałeś jeszcze wspomnieć że Arena jak na standardy produktu CA jest wyjątkowo stabilna - a to przecież dopiero Alfa i gra jednocześnie na jednej mapie 20 graczy.
Ja jestem pod lekkim wrażeniem zastosowanego rozwiązania - szczególnie po tym czego doświadczyliśmy po stabilności Rome II czy nawet ostatnio Atylli.
Moim zdaniem ekrany ładowania są ciut za długie.
No to już jest kwestia połączenia ze sobą 20 graczy jednocześnie. Więc nie jest to zależne od gry.
Tak pomyślałem, że można podyskutować o tym, jaka nacja będzie po Barbarzyńcach dostępna. Wg mnie będzie to Kartagina, choć myślę, że będzie miała mieszany roster jednostek libijskich, obywateli Kartaginy i najemników. A wg Was jaka to może być nacja?