no właśnie tu jest kaszanka, ponieważ nic to nie daje...
Wersja do druku
no właśnie tu jest kaszanka, ponieważ nic to nie daje...
Misiak. kim walczysz i gdzie?? ja gram Polską i nie mogę wogóle rozegrać bitwy w Włoszech (wywala do windy). Jedynie automatyczne rozegranie pomaga mi. Inne bitwy ( w innych miejscach) chodzą mi normalnie.
ja gram Bizancjum. Wywala mine wszędzie od Cypru, przez Anatolię, na bałkanach kończąc. Przypomnę, że w początkowym etapie gry tak siię nie działlo. Mam rok 1194 bodajże....
Próbowałeś może rozegrać kilka bitew automatycznie i potem rozegrać jakąś już ręcznie?? Ja rozegrałem chyba 2 za pomocą auto, a potem spróbowałem i normalnie (oprócz tych Włoch) zaczęło mi działać. Sprawdzałeś też w pliku system.log.txt czy nie występują Ci jakieś błędy?? Może tam znajdziesz przyczynę??
Witam
Mam takie pytanie na temat modu SS w wersji 6.1. Chodzi o rekrutacje jednostek gram Cesarstwem Bizantyjskim we wczesną kampanię (vh/vh). Mam problem z rekrutacją jednostek tzn niektórych wogóle nie mogę rekrutować mimo, ze mam odpowiednie budynki. Jedyne jednostki z którymi nie mam problemu to są te najsłabsze typu spear militia oraz chłopi. Lepsze jednostki typu byzantine spearmen oraz byzantine cavalry mogłem stworzyć po ok. 6-7 jednostek. Natomiast najlepszych jednostek nie mogę wogóle rekrutować. Próbowałem coś doczytać na stronach angielsko-języcznych ale u mnie z angielskim średnio :lol:. Mam pytanie czy to jakiś bug czy tak ten mod działa jak tak to kiedy będę mógł rekrutować najlepsze jednostki. Z góry dziekuje i pozdrawiam :)
Mam pytanie czy ten mod potrzebuje wszystkie 4 dodatki z królestwa zainstalowany czy jeden ???
A zainstalowałeś mod BGR IV? Jak nie wiesz to sprawdź czy któryś z twoich generałów ma cechy War council member lub proffessional traing staff. W tym modzie tylko oni mogą rekrutowac lepsze jednostki.Cytat:
Zamieszczone przez kodeX
czy w tym modzie mozna atakowac swoich sojuszników? i czy to normalne ze w 6.1 moge?
edit
ten 6.2 RC4 instaluje na 6.1? czy najpier musze sciganac czysta 6.2? i ponawiam pytanie dlaczego w 6.1 moge atakować sojuszników?
Nie wiem czy zainstalowałem ten mod (BGR IV) ale sprawdzałem i mam 1 generała z war council member. Wprowadziłem go do zamku gdzie mogę szkolić lepsze jednostki ale nic to nie dało dalej nie mogę wyszkolić tych jednostek ;/ cały czas jest napisane, ze będzie można za 1 turę rekrutacje zrobić mija tura i dalej to samo...
mozesz atakowac sojuszników?Cytat:
Zamieszczone przez kodeX