Gratuluję, życzę kolejnej dwójki :) A może lepiej nie, bo nie będziesz już w ogóle miał czasu grać w kolejną wersję PK ;) Pojawiały Ci się jakieś błędy w trakcie rozgrywki, wywalało grę?
Wersja do druku
Gratuluję, życzę kolejnej dwójki :) A może lepiej nie, bo nie będziesz już w ogóle miał czasu grać w kolejną wersję PK ;) Pojawiały Ci się jakieś błędy w trakcie rozgrywki, wywalało grę?
Tak, ale tylko w jedynym, miejscu. Nie mogłem zaatakować Kijowa. Po wciśnięciu ataku pojawiał się ekran wczytywania bitwy i wywalało do pulpitu. W Kijowie siedzieli Mongołowie.
Dwa razy też mi się zawiesiła gra przy dużych bitwach: moja pełna armia na dwie (1 przypadek) i 3 (drugi przypadek), ale to raczej nie wina moda.
A próbowałeś inne mongolskie osady atakować? Ten błd powtarzł się za każdym razem?
Witam!
Chciałem się zrelaksować przy medivalu z jakimś mniejszym modem, a tu link nie działa. :confused:
Zajrzyj na poprzednią stronę do posta nr 67 panie Michale, jest tam link do modyfikacji i patcha :)
Dzięki za odpowiedź, ale według mnie powinieneś edytować 1 posta (zamieścić link albo jakieś info).
Tak zrobię ;)
A pisałem, chłopaki, zmienić linki w 1 poście [emoji14]
Wywala mi do menu jak daję start przy rozpoczęciu kampanii. Wersja steam, macie też taki problem?