Potwierdzam - pobrałem patcha i włączając steam w trybie offline gra działa znacznie płynniej. Zdarzają się jeszcze przycinki, ale i tak w porównaniu do pierwostanu są one mniej uciążliwe.
Wersja do druku
Potwierdzam - pobrałem patcha i włączając steam w trybie offline gra działa znacznie płynniej. Zdarzają się jeszcze przycinki, ale i tak w porównaniu do pierwostanu są one mniej uciążliwe.
Pojawił się beta patch, dla tych którzy mieli problemy z czerwonym niebem. Zaraz przetestuje. ;)
Kod:Hi all,
This is the beta of the patch 1 with the red sky hotfix due to go live soon. If you’d like to use it rather than wait for the official hotfix:
In your steam game library, right click Total War: Rome II. Then choose Properties and select the BETAS tab. Finally select “patch1hotfix” from drop down list.
Please do be aware that this may not work or solve your specific issue and you take part in any beta tests at your own risk. If you do not wish to assume that risk please wait for the official live update.
Thanks
potemps - dzieki za rade, przyjde z pracy to sprawdze jak to sie bedzie mialo u mnie, mam nadzieje ze faktycznie to cos daje :P
takie info znalazlem,moze cos sie w koncu ruszy
http://www.incgamers.com/2013/09/total- ... eta-monday
jak pobrać ten patch? przez steam? klikam na uruchomienie gry i się nie aktualizuje... Mam otworzyć gdzieś jakieś opcje czy coś?
Klikasz PPM na grę -->Właściwości--> przechodzisz do zakładki beta --> zaznaczasz patch1hotfix i akceptujesz. Przecież masz podane po angielsku parę postów wyżej.Cytat:
Zamieszczone przez skitiPL
Nawet jak wyjdzie to nie będzie pewnie to nic większego, a właśnie takiego patcha potrzeba.
ok dzięki...
Pany , przecież patche pobierają sie automatycznie a patch beta mial być w piątek już jako normalny? czy coś mi umknęło?
EDET: jakiś hotfix jest , ale nie wiem co on tam znowu zmienia :)
Zaczniesz czytać posty? Masz kilka postów wyżej co zmienia.Cytat:
Zamieszczone przez Scooter