Do tego dorzuć TTT, póki jeszcze sami go nie zaimplementowali.
Wersja do druku
Do tego dorzuć TTT, póki jeszcze sami go nie zaimplementowali.
No to poczekam. Czyli od nowa będzie trzeba zacząć. Teraz gram na trudnym poziomie i gra nie stanowi większego wyzwania. Po wgraniu moda zostawićwgraniu na trudnym ?
Poziom kampanii trudny/bardzo trundy, bitew normalny lub ewentualnie trudny. Mod zmienia dużo i trzeba się np. inaczej nauczyć rozgrywać bitwy.
Acha, jeszcze jedno. Mam wgrany no squalor mod, ten redukujący brud. Nie mam go widocznego w mod managerze, ale działa. I teraz pytanie, czy muszę go odinstalować?
Raczej tak, bo ekipa DeI balansuje kampanię inaczej niż w reszcie modów i póki co jak grałem kilka tur to nie miałem problemów z żarciem i planowaniem produkcji ;)
Ten mod jest po prostu świetny, w obecnej fazie bitwy są dużo lepsze niż w podstawowej wersji gry, tylko czekać na kolejne wersje. Tak jak mówicie obecna jedyna alternatywa. Granie w Rome stało się przyjemne :D
Czyli no squalor odinstalować. Ponieważ nie ma go w managerze, to muszę go wyciąć z poziomu Data. Mam nadzieję że nie ma tam za dużo podobnie nazwanych plików. Czy można to zrobić jakoś inaczej?Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Tak, po prostu musisz z data usunąć :) Nie jest to trudne, bo będziesz miał tylko jeden plik od tego i nie da się jego nazwy z innymi pomylić ;)
A tutaj wyjaśnienie dlaczego jeszcze nie dodano TTT:
Cytat:
TTT is yet not fully compatible with patch 7; it works, yes (in the sense that it doesn't crash at loading) but there are many bugs because of this (and these cause CTDs).
This is the motive, btw, that we have not yet included TTT in the mod; the author is working on a patch 7 compatible version and when it will be ready we will include it in DeI.
A moze ktos w kilku slowach powiedziec co to w sumie za mod ten TTT...? Bo nie jestem specjalnie oblatany w temacie. :/
Przepraszam, ale jak mam dać dwa różne poziomy trudności, skoro w grze w opcjach mam tylko jedno miejsce w ustawieniach gry gdzie za pomocą paska wybieramy poziom? Pewnie jeszcze jakiś mod?Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150