Walka o 3, tak? Myślę, czy iść spać i wstać, czy dotrwać, hmm ..
Wersja do druku
Walka o 3, tak? Myślę, czy iść spać i wstać, czy dotrwać, hmm ..
Ja próbuje dotrwać. :P
Jak dla mnie boks zawodowy jest dziadowski.
Wygrał Adamek, czyli Kliczko juz teraz musi dotrzymać umowy, bez względu na wynik walki swoje Adamek osiagnął doprowadzając do pojedynku z Kliczko.
Masz trochę racji, od momentu rozdrobnienia organizacyjnego, powołania wielu bokserskich federacji, elita boksu rozproszyła się w kosmosie "drwali" i im podobnych...Dlatego pojedynki wyglądają tak jak chociażby Adamka, mam nadzieję że zrobią w końcu reorganizację wszystkich tych bokserskich stowarzyszeń, czy jak tam je zwał :DCytat:
Rafa
Raczej nie byłbym naiwny :P , jak dla mnie to jest coraz gorzej :|Cytat:
mam nadzieję że zrobią w końcu reorganizację wszystkich tych bokserskich stowarzyszeń, czy jak tam je zwał
Szlag.. miałem obejrzeć walkę, dotrwałem, i równo o 3:10 zasnąłem :oops: :lol:
Pomarzyć zawsze można :D Co do walki nic nie straciłeś, taka klepanina punktowa :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Idill`a (MZ)
Co jakiś czas się przebudzałem, chwilkę patrzałem i znowu sen. Chyba podświadoma reakcja :lol:Cytat:
Co do walki nic nie straciłeś, taka klepanina punktowa
nikt sie nie interesuje juz boksem ?
licze dzis na zwyciestwo Haye`a po nokaucie
Ja na pewno będę oglądał, ale nie, w żadnym wypadku by ten afroanlosaski :D bufon wygrał, za te teksty- biorąc nawet tradycyjne medialne przepychanki, przesadził zdrowo- Kliczko powiedział, że potraktuje tę walkę inaczej niż dotychczasowe, bardziej osobiście, bez żadnego oglądania się na liczbę zakontraktowanych rund...A, co potrafi rozeźlony zrobić to swego czasu oglądałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Ja takze liczę na zwycięstwo Haye'a :D Może i jest butny, ale ma charakterek i za to go doceniam :DCytat:
Zamieszczone przez Aquila