Szczerze mówiąc nie wiem, może spróbuj jeszcze raz instalacji. Może nie wybrałeś języka polskiego? A może to też inny rodzaj powiadomienia o blokadzie.
Wersja do druku
Szczerze mówiąc nie wiem, może spróbuj jeszcze raz instalacji. Może nie wybrałeś języka polskiego? A może to też inny rodzaj powiadomienia o blokadzie.
Cóż właśnie udało mi się aktywować mój cd-key na steam ale serwery są zbyt zajęte...
U mnie to samo.
Panowie jeśli ktoś ma wersje zwykłą pudełkową, to czy macie kod na 5 jednostek specjalnych ?
Tak, mam.Cytat:
Zamieszczone przez dkescn
udało wam sie juz zagrac w napoleon tw? Bo ja nawet nie moge aktywowac gry :(
Napoleon zainstalowany, aktualizacja zrobiona, gra się włącza, laduje intro i.... I wyskakuje okienko o zamknieciu aplikacji Napoleon:TW i powrot do pulpitu. Problemem jest moj komputer czy moze gra sie jeszcze nie aktywowala?? :roll:
Będzie działac po północy, mnie jeszcze się nic nie ładuje.Cytat:
Zamieszczone przez lotu
eeee to nie ma co czekac zanim sie zaktualizuje zainstaluje itp to bedzie 2 w nocy. Wole na spokojnie w piatek wieczorem zainstalowac i popykac
2 w nocy jak wszystko pójdzie gładko. A nigdy na Steamie nie idzie... :)Cytat:
Zamieszczone przez migot
P.S. Jak uruchomiłeś całą instalkę? Kliknąłeś po prostu w ikonkę napoleona na Steamie?
Udało się wam w ogule zainstalować. Bo mi wywala że serwery są zajęte.
Więc prawidłowo Ci wywala. ;)Cytat:
Zamieszczone przez lucas01
Mnie również, trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Znów totalna porażka. Normalnie deja vu
Dobrze że nie kupiłem przed premierą. Kupie sobie kulturalnie w sklepie w przyszłym miesiącu, jak już ludzie się rozczarują i serwery się odetkają :)
Swoją drogą błąd - "Failed to run install script" miałem ze swoją kolekcją specjalną Empire: Total War więc wszystko jak widzę po staremu :)
Mogę się założyć że w ciągu 2 tygodni wyjdą co najmniej trzy patche "stabilizujące" grę żeby mniej sypała błędami.
Oficjalna premiera w Polsce jest 26.02, tak? Jest to powszechnie wiadome i do 00:00 nikt nie ma prawa narzekać, że cokolwiek mu nie działa z "winy" producenta.Cytat:
Zamieszczone przez lucas01
Co i tak dla mnie jest głupie że nie mogę nawet gry zainstalować.Cytat:
Zamieszczone przez Ditz
Jak juz uda wam sie zagrac to napiszcie predko, jak tam wyglada sytuacja ze zdobywaniem miast ;) Czy nadal mamy forty i alpinistow, czy moze cos sie zmienilo? Bo jestem tego bardzo ciekawy :)
Grę zainstaluję dopiero za 2 minuty, ale już teraz mogę Ci powiedziec, że alpiniści będą. :)
00:01 i zobaczymy co się stanie
Niech to szlag... Nic się nie dzieje... A u was?
To samo
Cholera ich wie, czy nie puszczą tego np. za 6 godzin...
Rusza wam coś???
Witam, mi instaslka idzie.. ale do pewnego momentu... potem wywala komunikat ze serwery steama sa zajete, sprobuj pozniej... hym. Przynajmniej juz sie pojawil Napi w moich grach na steamie ;)
Pozdrawiam
PS. klopoty ze steamem.. skąd my to znamy...
NIe ale w innym temacie podobno ktoś już instaluje
Chyba powoli mi rusza
ten ktos to .. ja. hihi, tyle ze sie rozpedzilem i za szybko napisalem ;)
Bo tyle to i mi szła i to już przed 00:00. Teraz klikam obłędnie w moich grach ikonkę, bo chyba tyle tylko mogę. Wyskakuje, że albo serwery zajęte i nie mogą się mną zając, albo że nie ma na serwerach do tej gry niczego, ble ble...Cytat:
Zamieszczone przez tomii7
Zostało 58 minut do końca instalacji
Kiedy ci się wywaliło
Ja zainstalowalem pare godzinek temu bezproblemowo, ale jakies problemy z systemem mam.
Zamieńcie steama na jezyk angielski, odpalcie instalacje z plytki i leci bez problemy bo instaluje drugi raz :)
Dzięki za info. Niby instalka leci, ale mam nadzieję, że nie będę miał gry po anglikańskiemu... :shock:
No tak, leci, tyle ze w ustawieniach zmienia na jezyk angielski rowniez gre... nie po to kupowalem polska wersje.
No ale sobie poradzilem, wystarczy zmienic w trakcie na polski i idzie
Hehe, zacząl mi zmieniac i ETW na angielski P ale juz przywrocil polska, ten sam myk, zmiana samego jezyka gry
To tylko język Steama i instalacji.Cytat:
nie do konca, wejdz na steamie we wlasciwosci gry, i tam masz jezyk do wyboru, po zmianie jezyka steama i tam zmienia na angielski, dlatego zaczal mi tez ETW uaktualniac.
Czyli spokojnie można zainstalowac po angielsku a potem sobie zmienic na nadwiślański.Cytat:
pewnie tak, jeszcze 10 min i sie zobaczy
Powodzenia
Hmmm to już poniżej pasa po angielsku bez problemu a po polsku w ogóle?
Przeraża mnie widok 58 minut do końca...
Idzie szybciej niż pokazuje, ja mam 28 minut, chodzi mi z 10 minut, a pokazywało ponad godzinę na początku.
Włożyłem właśnie drugą płytkę. Co idzie potem? Jakiś patch?
Mi idzie jakiś patch.