Możesz grać. I w takim razie byłoby super jakbyś mógł kliknąć za papiestwo i Anglię w wko33(zaatakowałem ją, zostały jej bodajże 1-2 tury życia, ale gracz zniknął :/) ;)
Wersja do druku
Możesz grać. I w takim razie byłoby super jakbyś mógł kliknąć za papiestwo i Anglię w wko33(zaatakowałem ją, zostały jej bodajże 1-2 tury życia, ale gracz zniknął :/) ;)
Raczej stchórzył :D
Mam nowe gg jak coś bo starego odzyskac nie moge
mko23, Całkowita wyjebka Domena na system, porzucenie ko... Problem ze tura stala ze wzgledu na decyzje mg a teraz stroi od 10 dni... i z tekstem do sojusznika... a pytknij se... no kuzwa... zacznijmy robic porządki.
Maryniasz, tura w WKO 30 stoi od 2 września (a ruszyłeś dopiero wczoraj, 23 września), a zgłaszasz innych na CL :?:
Ja nie miałem dostępu do Medka bo jestem na wyjeździe, już pisałem o tym. Ty za to opóźniałeś bez powodu (chyba) 3 tygodnie w WKO 30.
MKO 23 stoi dopiero kilka dni, a nie 3 tygodnie - jak na obecne realia i tak jestem "szybki Bill" pod tym względem. Wszystkie KO stoją...
OK. Zgłaszam Maryniasza na CL - całkowita wyjebka w WKO 30 (tura stała trzy tygodnie).
W "Poszukiwanych zastępcach" zgłosiłem chęć oddania kilku frakcji, więc żadne porzucenie.Cytat:
porzucenie ko...
Gdyby MG decyzję podjął od razu a nie po 10 dniach, to ja bym swoją turę zrobił 4 - 5 września, bo wtedy jeszcze miałem dostęp do Medka.Cytat:
Problem ze tura stala ze wzgledu na decyzje mg a teraz stroi od 10 dni...
Tak to jest, że to działa jak domino - jeden opóźni to potem każdemu się w kalendarzu przesuwa wszystko.
Nie jestem MG wiec nie wiem. Sorry ale nie mialem ostatnimi czasu robic tur, Obrona pracy, kawalerskie, trzaskanie butelek, wesele. I tak staram sie nadrabiac jak tylko moge, kiedy tylko mam chwile to siadam i robie, tak jak teraz kiedy probuje zrobic porzadek. za to ty siedzisz na forum codziennie i pierdolisz glupoty w rożnych tematach jak ten teraz a ko dalej nie ruszyles. Stad twoje zgloszenie.
Co najlepsze ja mialem robic tury za meffa gdzie moglem a leff za mnie wypalo tak ze obu nas nie bylo...
Jeśli 6 i 11 września, 13 września, 19, 20 i 24 września to jest "codziennie", to ja jestem prezydentem.Cytat:
za to ty siedzisz na forum codziennie
Poza tym w większość tych dni wchodziłem na forum tylko na chwilę (dzisiaj na dwie chwile bo teraz i w południe).
Ile razy mam powtarzać, że nie miałem Medievala (a internet miałem).Cytat:
pierdolisz glupoty w rożnych tematach jak ten teraz a ko dalej nie ruszyles
Proponuje Rafaello na CL.Kompletnie olał wko36 i inne KO.
Mizutsu za całkowite olanie KO.
Proponuje kamilcha2 na drugą część za całkowitą zlewke na KO.Mitzusu za porzucanie KO :
- Mko27 Francja
- Krucjata XIII.
i wiele innych.
I Rafaello powód :
Totalna zlewka na Wko36 (porzucenie frakcji) i innych KO jakie posiada/posiadał.
Sabal- brat albo drugie konto Seby.
Na drugą część listy tak, jak i wszystkich z tej pierwszej części: PussyDestroyer666, Seba225, Krzywousty, kamilch2, RemoPL.
Przez nich stanęło mnóstwo kampanii, więc nie wyobrażam sobie, że 10.11 wrócą do gry.
Teraz też widzę, że część z nich już miała po jednym wykroczeniu...
Popieram panów wyżej. Tak jak wspominałem, wakacje się skończyły to i gówniarstwo do gimnazjum poszło. A tam to nie ma przebacz, normalnie łagry.
- PussyDestroyer666
- Seba225
- kamilch2
- RemoPL
- Mitzusu
- Rafaello
Na szafot. Skoro chcemy rewolucji to i kilka głów musi spaść.
Popieram, lud chce krwi!
http://www.celebrities-with-diseases...y-peasants.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...-Blut-EDTA.jpg
Proszę bardzo, obywatele! Wedle życzenia.
Macie także mój głos. To, co narobili w BC XVIII (i nie tylko) to komedia.
Adriankowaty, nie pogrążaj się, zanim zacząłeś grać powinieneś zobaczyć na innych grach jak to wygląda, Maryniasz nie złamał żadnego punktu regulaminu, w zasadzie to co on zrobił ( w zasadzie to nic nie zrobił) robi każdy i jest to swoistą normą tutaj w ko.
Ein moment, ja się odnoszę do postów powyżej - ja mówię o Seba + towarzystwo. Kwestię maryniasza mamy załatwioną, ja? A jeśli uważasz, że ta "wojenka" byłego Romaioi jest czymś naturalnym (mówię o Remo), to najprawdopodobniej się mylisz. O ile dobrze kojarzę, to tyś grał stroną poszkodowaną, choć mogę się mylić.
Mój post jest teraz dość jednoznaczny (pytam szczerze, bo mój zespół Aspergera sprawia, że najczęściej ludzie nie rozumieją, co ja do nich mówię)?
A co do KO - powiedzmy, że wróciłem po dość długiej przerwie.
destro jak zwykle nie ogarnia o co chodzi :lol:
Wspomniałeś o BC 18 a jedyne z czym mi się kojarzysz tam, to bulwers przeciwko maryniaszowi, ale jak już wszystko macie załatwione to sorki. Ostatnio robię widły z igły, ostatnio nie jestem sobą. Czas zmienić dilera.
jakbyś walił w banie tyle co on to byś chodził do tyłu ;dCytat:
Zamieszczone przez pop517
Postuluję o zakaz dla pana Marata.
Wielki ViP - zawsze co to nie on - a na odchodne zrobił to samo co inni potępieni. Jako wielka szycha olał zupełnie, nie wystawił KO do zastępstw, nikogo nie szukał. To inni się mają w "Poszukiwanych zastępcach..." głowić, jakie to on miał państwa i w jakich KO. Chciałbym, by w razie gdyby wrócił z tym swoim wielkim ego, to żeby czekała na niego niespodzianka za jego chamstwo.
Zgłaszam na listę Profesora. Niby grzeczny chłoptaś był, ale czyni jednak w stylu swoich innych młodych kolesi z czarnej. Zgłosił się do reaktywacji mko25, po czym olał sprawę, znowu tę KO usypiając. Moje wiadomości na PW przeczytał, ciągle wchodzi na forum, a odpowiedzi ni reakcji nie ma. Chamstwo nie powinno być tolerowane.
Naprawdę przepraszam za tę paskudną obsuwę, ostatnio nie dałem rady zająć się sprawami ko. Tak wyszło, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.
Ponownie Profesora, gdyż już w ogóle olał wspomnianą kampanię, nie odzywa się ni słowem.
Takoż czas chyba wpisać ACN'a, jeśli jego absencja nie jest spowodowana śmiercią lub wypadkiem.
W spisie "Małych kampanii" nie wyświetla mi się ta jedyna. Wiem, ze to żadne wytłumaczenie, ale zawsze zerkam tylko na te aktualizacje.
To czas zerkać na Moje Posty. A zwyczaj olewania wiadomości PW wyjaśnisz?
Proponuje wpisac Destroyera - porzucenie bez slowa BC18.
Nie tylko.
Pisał przecież że ma problemy rodzinne i nie ma czasu na komputer pomijając ko... tylko miało to trwać miesiąc a nie trzy:/
O tym pisaniu mowisz? Nic innego nie ma w jego postach.Cytat:
Nie mam dostepu do komputera z internetem i medkiem na kilka dni wiec poczekajcie albo niech mg kliknie.
Nie nie... ja go kiedy,s złapałem na gg. i właśnie pisał jak wyglada sytuacja... ciekawe co tam się znowu u niego dzieje... :/
Niwazne co prywatnie na gg wypisuje - na forum po prostu zniknal.
Za kilka miesięcy "zmartwychwstanie" i powie, że bardzo przeprasza. Mam nadzieję.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Swoją drogą - w ogóle nie rozumiem ludzi, którzy znikają bez słowa, psując wszystkim innym grę bo nikt nie zna haseł...
Nie można w cywilizowany sposób napisać "do widzenia" i przekazać hasła innym graczom :?:
To naprawdę takie trudne :?: Lepiej uciekać bez słowa jak jakieś szczury kanałami :?:
Myślę, że na tej zasadzie wpiszemy też Adiego... Albo coś złego się z nim stało, albo stoi za nim to samo naganne zachowanie.
Adi prawdopodobnie stracił dostęp do internetu, poczekałbym jeszcze z tydzień z wpisywaniem go.
ACN już nie ma od dobrych paru miesięcy.
================================================== ===
Edit:
Ale w przypadku ACN na jego niekorzyść przemawia następujący fakt:
Ostatni post napisany przez ACN - 29 paź 2013, 15:37 (ACN w tym poście napisał, że wróci za "jakiś tydzień" i wtedy będzie mógł robić tury)
Ostatnie logowanie się na forum ACN - 13 gru 2013, 15:20
Czyli logował się na forum prawie dwa miesiące po zniknięciu, ale nic już nie napisał.
Więc raczej nic mu nie jest, tylko postanowił zniknąć (mam nadzieję, że wróci - jak wróci to wstawię się za nim, żeby go wykreślić z CL).
W przypadku Adiego ostatnie logowanie pokrywa się z ostatnim postem (jedno i drugie to 09 sty 2014, 22:50).
adi- za olanie mko31, w której zrezygnował z funkcji mg, ale (mimo wielu próśb) nikomu nie wysłał hasła do papieża, przez co musieliśmy zakończyć kampanię. A pisałem do niego o hasło, jak jeszcze był aktywny na forum.
Bardzo fajnie się z nim gra, ale weźmy pod uwagę fakt, że już raz wcześniej zniknął bez słowa i wrócił przepraszając. Teraz sytuacja się powtarza.Cytat:
Więc raczej nic mu nie jest, tylko postanowił zniknąć (mam nadzieję, że wróci - jak wróci to wstawię się za nim, żeby go wykreślić z CL).
Nihilus wrócił więc nie wpisujemy go.
Adi wrócił więc możesz do niego napisać w sprawie tego hasła w MKO 31.
No. Profesor ostatecznie zasłużył na Czarną Listę. Znowu zniknął. Jak Matisek oddaje jego frakcję do zastępstw to sprawa nabrała rumieńców...
Milanos też powinien trafić na czarną za to nagłe zniknięcie. Nie wiadomo co z nim, ale gdyby wrócił i się nie wytłumaczył to już będzie...
Marat za zlanie mko23 i nie robienie tur Danii.