Furiusz- sympatyczny użytkownik, bardzo zorientowany, jeśli chodzi o historię, czasem jego pomoc w tej dziedzinie jest nieoceniona.
Wersja do druku
Furiusz- sympatyczny użytkownik, bardzo zorientowany, jeśli chodzi o historię, czasem jego pomoc w tej dziedzinie jest nieoceniona.
Wiktor_Lechki -wielbi metal, konfederacyje i mimo że prawie codziennie się z nim o coś kłócę nic więcej o nim nie wiem.
Brzmi jakbyś pisał o fanie Manowar xDCytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum
Kiedy się ze mną kłóciłeś, bo nie przypominam sobie?? : PCytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum
Może inaczej to ujmę mamy różne zdanie na temat np Manowara czy Analogs, Big Cyc i to często.
Matavallredtharbum
Użytkownik znany w szerszych kręgach jako nickoterminator,prawdopodobnie to on wypędził Galla z forum przyprawiając go o złamanie psychiki.
Furiusz - najprawdopodobniej student archeologii. Wykazuje się sporą wiedzą i erudycją. Lubi dyskusje historyczne, polityczne i światopoglądowe. Jeden z tych użytkowników, z którym można podyskutować trzymając się pewnych zasad metod dyskusji. Sam w dowodzeniu stara się przestrzegać metod naukowych. To wszystko oraz oryginalne zainteresowania sprawiają, że wnosi on sporą dawkę wiedzy do forum. Użytkownik niestety nerwowy, przez co potrafi wprowadzać zamieszanie swoimi postami w drażliwych sprawach, co na szczęście nie zdarza się w dyskusjach wyżej wymienionych.
Albo Furiusz coś napisał, lecz usunęli mu posta, ale popełniłeś małą gafę :D Ale żeby nie było:
Rapsod - Student bądź były student Socjologi, wydaje mi się, że ma ok. 25 - 30 lat. Nie udziela się szczególnie często w tematach nie związanych z total war, przynajmniej ja dość rzadko czytam jego posty w agorze czy tawernie. Inteligentny i kulturalny, z racji swojej "profy" ładnie operuje statystykami dotyczącymi różnych sfer życia ludzkiego. Zdrowa osoba, udzielała się w temacie "miss świata" :mrgreen:
Dlaczego?Cytat:
ale popełniłeś małą gafę
Nad Tobą pisał Fallen, nie Furiusz ;)
Ale ostatni opisu (a nie ,,opisu") forumowicza dokonał Furiusz.
Aha, więc od tej strony podszedłeś ... cóż, Wiktor niby też dokonał opisu, chodź krótkiego, ale skoro wg. Ciebie to Furiusz jako ostatni zawarł sensowny post, to nie ma problemu ;)
Fan rocka i smoków jeśli się nie mylę. Różnie to z nim bywało ogólnie miły user.
Trhaku...wróć...trahku...nie...trak! Nie wiem czy zmienia nicki z powodu tego aby stać się bardziej evil i cool ( :lol: ) nie wiem nie jestem s tanie nawet zbytnio tego skomentować. Ogólnie rzecz biorąc jest to teraz nasza nowa laleczka forumowa, jednak gdyby nie zmieniał nicków to byłbym wdzięczny bo nie jestem w stanie sobie nawet przypomnieć czy odwalił coś głupiego.
I jak mnie ktoś opisze w 8 słowach to powieszę za przyrodzenie ;) Dziękuje.
Pampalinex, pseudo forumowe Pampa :D , wiem że kiedyś były z nim jajca w KO (chyba), często natykam się na jego posty w dziale ETW. Nie miałem nigdy okazji z nim podyskutować, ale kto wie. Pisze z sensem, czasem zdarzają mu się drobne wpadki.
Mam nadzieje, ze kiedyś podyskutujemy sobie, to na forum, to na privie.
Brave - udziela się dużo w tawernie, lubi brunetki, mieszka w Pekinie ( :lol: )
Nie dyskutowałem z nim jeszcze :P
historyk977 - barwna i znana postać na naszym Forum. Łamacz niewieścich serc i twórca wielu tematów - nie zawsze niezbędnych ;)
Przyznać muszę jednak, że to miejsce nie byłoby takie samo bez historyka :)
Lena jedyna kobieta na naszym forum.
Avatary zmienia równie często jak Matovallthrak nicki ;).Osobiście najbardziej podobał m się avek świnki morskiej z czapką mikołaja :D
Z tego co widzę nie gra w serie total war.Rok po zalogowani się na forum została moderatorem.
nie żebym się wtrącał ale to nie ma być życiorys tylko ''co o mnie myslisz'', więc jak nie macie nic dobrego do powiedzenia to nie opisujcie na siłę. to taki offtop z mojej strony.
Pampalinex, jedna z głównych osób wypowiadających się w temacie wzajemnej adoracji. Myślę ze jest w porządku.
Czy tylko ja mam wrazenie, ze w temacie jest wciaz aktywnych moze 5 osob, ktore caly czas wzajemnie wlaza sobie w tylek? :P
ej, zaraz ja wcale nie chciałem być opisywany. Tylko zwróciłem uwagę.
Pampę pamiętam ze starego forum głównie z tego ze był zabawny? gra czynnie jeśli się orientuje w KO i różnie z tym bywało. Fan gościa który tańczył w Jozinie z Bazin.
http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
Obejrzyjcie całe bo jak się w tańczeniu rozkręci to wymiata.
Thrakburzum(niegdyś poczciwy Matatjahu :P) - Lubi metal, rekonstrukcje historyczne i takie rzeczy :P Według meni jest spoko kolesiem :D
matko, ale mnie tu dawno nie było.
co się stało z starym forum?
żeby nie było oftopa,
historyk, nie pamiętam go z starego forum, ale pewnie robił tu i tam niemałe zamieszanie.
Trochę się pozmieniało :P
Woodstock - Pamiętam go dobrze z poprzedniego forum, fan Depeche Mode :mrgreen: Nie kojarzę dokładnie jego poglądów, czy ulubionej części Total War, pamiętam jedynie jego dyskusję odnośnie człowieka, który grał 3 dni z rzędu w kafejce, aż umarł z wycieńczenia. Dobrze, że wróciła kolejna dość rozpoznawalna osoba ze starej gwardii ;P
Dragonit lubi smoki słucha trochę rocka i metalu ogólnie normalny użytkownik żadko go widuję w tawrnie częściej naszych forumowiczach.
Matatjahu, znam go z pewnego tematu w którym to mówił jak chciał zmieniać 4325 razy nick :D Znany, z krótkich wypowiedzi i czasami dość niezrozumiałych :D ( bez obrazy ;) ) ale ogółem to pewnie spoko gość :P
Krzyzak fan piłki nożnej dokładnie jak ja, ma fajny avatar i jest wyrozumiały. Ogółem - fajny :)
Marc d'Angers
Osoba, o której wiem niewiele. Obraca się gdzieś około Tawerny/NF. Po niektórych jego akcjach wnioskuję, że jest dość młody. No, i co istotne, jeszcze nie podpadł moderacji tego forum 8-)
Maharbal - z tego co wiem trzymacz haseł w KO :P Ogółem to chyba spoko koleś jakich mało wśród moderatorów :mrgreen:
Krzyżak- podług głosów naszych forumowiczów, obdarzony rangą stosowną do nicku, rekrut klanu SC, interesuje się piłką nożną, gra trochę w multi i KO.
A co o nim myślę? Sam nie wiem ;)
Oj za dużo tych szczęściarzy, czuję się wyobcowany :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Janker92
Wiem o nim tyle co nic, chociaż nie znam jego nick :P członek Sacred Company i fan Sapkowskiego, gracz KO?
Przypominam, że to temat "Co o mnie myślisz?" a nie "Co o mnie wiesz?". Skoro nie myślicie, to się nie wypowiadajcie. Teraz niech znajdzie się jakiś dobry moderator, który pilnuje tu porządku i wlepi mi ostrzeżenie za offtopic :?
Co niektórzy zostali już opisani przez chyba większość userów forum, więc nie wiem po co ciągle tutaj piszą.
ps. A tak w ogole Matatjahu to jesteś cham z piechoty (BPP) , nie to co rycerstwo ;)
Vasyshq.
Rycerz ,wnioskując z avka podpisu urodzony pewnie w 14 wieku.
I żeby nie było offtopicu jest za*ebisty:D
Pilnujemy języka ;) -Maharbal
Fallen
Wiem tyle co wnioskuje z profilu i mojej pamięci do postów, użytkownik uprzejmy pomocny jak przystało na prawdziwego działacza obeznanego w wielu tematach na tym forum :) mało? dużo? myślę że napisałem wystarczająco :D
PS.Filmik w podpisie nie działa ;)
Tiberius Caesar Augustus
Pomocny użytkownik, zwłaszcza w dziale z modami. Robi spolszczenia do różnych modów.Ogólnie mam o nim, dobrą opinię ;)
Dawid96 - bierze udział w konkursie historycznym, lubi przeglądać dział i subfora KO, choć sam w nich nie gra :D udziela się w temacie o piłce podobnie jak ja i lubi od czasu do czasu popisać w grodzie :P
Przeglądam, bo chce kiedyś zagrać :DCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Krzyzak hmm... można powiedzieć że mój uczeń, gracz wielu KO, udziela się wszędzie, spoko gościu, zawsze można się z nim dogadać ;) ale czasami zapomina niektóre rzeczy o które go prosiłem :P
Knecht członek Sacred Company. Dobry gracz z którym łatwo przegrałem na Brytanii w JŚ II ;) Lubi się kłócić o zasady turniejowe :P wydaje się być w porządku gościem.