Dla porównania ja grałem z 12h z czego z 7h na wersji 1.0 a z 5h na 1.1Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Podczas tych 12h grania ani razu nie wywaliło mnie na pulpit a z 20 razy wychodziłem na pulpit
Wersja do druku
Dla porównania ja grałem z 12h z czego z 7h na wersji 1.0 a z 5h na 1.1Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Podczas tych 12h grania ani razu nie wywaliło mnie na pulpit a z 20 razy wychodziłem na pulpit
Jak na razie 10h przegranych , 2 razy tylko do pulpitu wychodziłem ale żadnych CTD nie uświadczyłem , ale ja mam do tego szczęście bo i z Empire ani razu nie miałem CTD ani z NTW
To jest niemożliwe :shock: To jest tak niewiarygodne jakby politycy dbaliby o państwo lub prawica bratałaby się z lewicąCytat:
Zamieszczone przez Sareth4
Tak jak napisałem ;)
I nigdy nie miałem tez problemów z empire .
Natomiast przedwczoraj zagralem sobie bitwę z kolega z klasy - nie grając od roku - i od razu pojawiły się błędy typu czarny ekran , po ponownym uruchomieniu gry moje jednostki nie miały broni i nie dało się ich ustawic tak , żeby było widac ich przyszłe ustawienie :lol: Ale po za tym to ok.
I koniec spamu bo nas Ensis i Kyuzo zbanują :D
Właśnie zrobiłem reinstal i..... nic z tego nadal się nie włącza :cry: :evil: :evil: :evil:
Warto sprzedawać prawa przemarszu przez terytorium, udało mi się uzyskać od jednego sojusznika nawet 4 tys za 10 tur dostępu wojskowego.
A kto mi powie jak tego pierdołe doradce-na mapie bitewnej wyłączyć?w kampani mam powyłączane.Aha i po co generałowi te plecaki?
pzdr
Co jest z pancerzami? Zbrojownia na drugim poziomie z +2 do pancerza daje ten sam pancerz co zbrojownia +3
Podczas gry w opcjach można ich wyłączyćCytat:
Zamieszczone przez maryjan1001
Jak ja kocham steam :mrgreen: Dzisiaj rano włączam Shogun 2 total war a tu...... mogę grać :lol:
Nie no coś pięknego :mrgreen:
Czytałem gdzieś że miały one chronić przed strzałami ale to chyba nie prawda nie wiem ;)Cytat:
Zamieszczone przez maryjan1001