Mam problem otóż nie wiem jak ale przestało mi dodawać sejvy do folderu z nimi w Krucjacie. Normalnie działało a teraz gdy zapisuje niby w grze sejv istnieje ale gdy wchodzę do folderu już go nie ma. Zmieniło mi folder z zapisami?
Wersja do druku
Mam problem otóż nie wiem jak ale przestało mi dodawać sejvy do folderu z nimi w Krucjacie. Normalnie działało a teraz gdy zapisuje niby w grze sejv istnieje ale gdy wchodzę do folderu już go nie ma. Zmieniło mi folder z zapisami?
Czy coś mi umknęło czy coś było zmieniane w modzie w sprawie Jihadów i Krucjat? Z tego co ja pamiętam to po wyjściu z niego potrafiło zabrać z parę oddziałów ale to się działo w okolicach tury 9 10 a nie 5 i teraz mi ktoś niech wyjaśni czemu w 3 czy tam 4 turze po wyjściu z takowego jihadu teraz mam 5 z armi pelnej na full zostaje mi sam generał :lol: :lol: :lol:
Ja tak się nie bawię :cry:
To chyba normalne, że po odłączeniu się od dżihadu oddziały które brały w nim udział idą do dezercji. I to dość szybko. Nie wiem jak w podstawce, nie pamiętam, ale w kingdomsach chyba podobnie.
Tak idą ale z dawnych KO z tego co ja pamiętam to raz nie tak wcześnie, dwa nie 20 oddziałów tlyko to była jakaś część przykładowo 5 6
Mi ostatnio w mko28 coś uciekło ale mało jakieś 4-5 oddziałów.
Ja jak ostatnio próbowałem wyjść armią z dzihadów to się całe poza generałem rozwiązywały.
Mógłby mnie ktoś uratować plikiem "medieval2.preference" z najwyższymi ustawieniami grafiki, z najwyższą rozdzielczością (1680,1150)?
Siem,mam 3 pytania:
1.Jesli Ko jest bez jihadow,a komp zwola(sytuacja w mko 30)to czy mozna wtedy wziac udzial w tym,oczywiscie zachowujac limit armii?
2.Jesli panstwo z ktorym mamy pona ustawia swoje forty/armie tak ,zeby chronic swojego sojusznika z ktorym mamy wojne,czy mozna atakowac nie zrywajac tym samym pona?
3.Czy limit 2 armii w dzihadzie tyczy sie rowniez statkow?
1. Oczywiście, że nie.
2. Nie.
3. Mają być max 2 armie... Ile statków będziesz miał, to nie ma znaczenia.
Czyli jesli 2 jest niedozwolone,to wystarczy ,ze gosc z ktorym mamy pona ustawi swoja jednostke obok armii wroga ,to tego nie mozna ruszyc?