Zdecydowanie mapę, najlepiej całą, a jak się nie da całej, to przynajmniej Azję Mniejszą. Z bitew to może coś czego nie pokazywaliście wcześniej, np. Pergamon vs Pont.
Wersja do druku
Zdecydowanie mapę, najlepiej całą, a jak się nie da całej, to przynajmniej Azję Mniejszą. Z bitew to może coś czego nie pokazywaliście wcześniej, np. Pergamon vs Pont.
Najchętniej bym zobaczył Baktrię albo Sarmatów w akcji, jakaś bitwa z ich udziałem (o ile jeszcze nie pokazywaliście). Pergamon vs Pont jak proponuje Poliorketes też może być ciekawe :)
Też chciałbym zobaczyć screena mapy z Azją Mniejszą. A jeśli się nie da to jakikolwiek inny kawałek świata, nie pokazywany wcześniej.
Italia była już pokazywana? Jeżeli nie, to poproszę. ;) Galią i Brytanią też nie pogardzę!
Z tego co się nie mylę, pokazali już sam Rzym i Galię Przedalpejską ;)Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Proszę o frakcje hellenistyczną lub Kartaginę( w bitwie).
A ja proszę o coś innego ;p
Nazgool, wiem, że takich informacji pewnie nie możesz udzielać. Ale tak szacunkowo: w ilu procentach macie skończonego moda? :D
Pytanie zadaję, gdyż po tych "super" zapowiedziach frakcji od CA raczej szału się po ich nowej grze nie spodziewam. A na Ekipę EB można liczyć :)
Liczyć? To są prawdziwi czarodzieje.Gra genialne wygląda, jest zgodna z historią i maxmalnie zaawansowana.Cytat:
Zamieszczone przez [IG
Gdyby tylko udało się usunąć te skrypty przez które tak długo trwa tura...
Ja z kolei chciałbym zobaczyć jeżdzców na kucach.
Zdjęcia oficerów Rzymian...