Ile może aktualizować się mod?
Wersja do druku
Ile może aktualizować się mod?
Ze steam? 29 mb pobierało się dłużej, niż 500 mb patch więc nigdy nie wiadomo.
Masakra ta gra chodzi mi coraz gorzej :/.Pacz 8.1 po 10 minutach gry nagle zwiecha na karcie szpiega !!!
Nagle musze obniżać detale bo gra zaczyna lagowac :/(bitwa) !!!!
Swoja drogą jaki trzeba miec komputer zeby gra chodzila na b.w albo ultra ??!!!!
Ja mam wszystko ustawione na Ultra, roślinności alfa wyłączona, bez AA - a grafika jakaś taka dziwna, "zakropkowana" ( nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć - swoją droga od shoguna 2, na 3 komputerach mam ten sam problem.) I gra działa ogólnie płynnie, chyba że w zbyt dużym przybliżeniu wtedy widać spadek fps - dla porównania shogun 2 który wg mnie ogólnie był po prostu ładniejszy działa płynnie bez żadnych przycinek nawet w największych bitwach.
Łatka 8.1 jest w w wersji beta! Nikt nie każe graczom ją instalować! Coś nie działa poprawnie? Odinstaluj, nie marudź!
I znowy gra nie włącza mi się z Radious Total War gr... Ma ktoś tak samo? Wczoraj zaczęło pięknie działać, a tu nagle niespodzianka.
Jaką mam wersję gry, kiedy pisze, że 1.8? Najnowszy patch czy jak to?
Mam ustawione na zawsze aktualizuj więc mogło się tak zdarzyć że ściągnęło mi patcha w takcie gry? jak to sprawdzić?
Nie nie mogło się tak zdarzyć...
Znowu jakiegoś patcha wypuścili ? do jasnej cholery to się grać nie da, nic nie zmieniałem, żadnych nowych modów nie wgrywałem a znowu mi się Rome nie ładuje i zacina na ekranie ładowania.
ostatni raz. STEAM AKTUALIZUJE GRĘ AUTOMATYCZNIE! I owszem, jest to najnowszy patch. Chyba że chcesz być królikiem doświadczalnym to możesz ściągnąć beta. Nie będę tłumaczył jak bo wystarczy użyć albo opcji szukaj, albo przewinąć trochę do góry lub jedną może dwie strony do tyłu. :?