Bo beta patch 9 i beta patch do DeI na ten patch działa tylko na bitwy. Dresden jeszcze nie skonwertował swojej części.
Wersja do druku
Bo beta patch 9 i beta patch do DeI na ten patch działa tylko na bitwy. Dresden jeszcze nie skonwertował swojej części.
Mi też się nie podobają do końca te efekty pogodowe, tzn. co do samych w sobie nic nie mam im do zarzucenia, ale jak co turę występują mi "niespodziewane warunki pogodowe" to naprawdę nie wiem czy Ci rzymianie byli aż tak głupi, że nie wiedzieli, że latem jest gorąco, a zimą zimno?
Wyszedł nowy beta patch DeI pod patch 9 beta Rome 2, który dalej jest betą :lol: . Podobno naprawia błąd CAI, nie rekrutującego wcześniej jednostek. Do pobrania:
http://www.mediafire.com/download/ebi52 ... _patch9.7z
Każdy, kto uważnie śledził przygody dwóch wąsatych galijskich wojów wie, że Rzymianie mądrości w nadmiarze nie posiadali ;)Cytat:
czy Ci rzymianie byli aż tak głupi, że nie wiedzieli, że latem jest gorąco, a zimą zimno?
Trzeba ekipę DEI zaspamować, żeby przywrócili onagery, albo dali chociaż mini moda, bo bez nich oblężenia są nudne,mało efektowne i bez sensu - mam balista mury rozwalać? Zresztą nie tylko oblężenia.
Harry z tego co pamiętam jest submod przywracający onagery i chyba pretorian. Sam z niego korzystałem. Dostępne są jednak tylko podczas kampanii.
Taa, już to widzę jak go znajdę w tym gąszczu:P.
Poszukam, i wstawię tu link:P
Nawet nie wiesz ile onagery dla mnie znaczą, a na twcenter jeden wielki burdel i nawet wyszukiwarka niezbyt pomocna:/
Chodzi o "roman unit roster"? to chyba znalazłem w końcu...
To chyba to. Nie wiem czy działa na aktualnej wersji bo dawno Rzymem nie grałem.
W sumie chyba działa, tyle, że te onagery maja takie staty, ze chyba niewiele warte są, a myślałem ze są pro ^^