Sadam86
Możesz Mi napisać w wiadomości prywatnej jaką to ową tezę głoszę >? Bo o ile wiem, mam prawo mówić wszystko to, co prawnie nie jest zabronione.
@Kobrax
Przykład takiej gry Ci podałem, widać że nie czytasz że zrozumieniem. Wasteland 2 jest takowym, seria Wiedźmina, GTA 4, wymieniać można dużo. Wiedźmin udowodnił że DLC można dostać od twórcy za darmo, za dodatki płacisz, ale dodatki, a nie coś co powinno się znajdować w grze. Podałeś przykład kupna samochodu na 75 stronie, wiesz jak by go sprzedali Ci twórcy TW. Jak byś go zamówił jeszcze przed oficjalnym wejściem do sprzedaży dostałbyś unikatowy kolor tapicerki. Jednak musiałbyś zapłacić za fotel pasażera dodatkowo, bo on już nie jest wliczony w koszt produkcji.
Mam rozumieć że nie mogę krytykować czyiś kolegów, polityki wydawniczej firmy>? Tu mamy tylko pisać jakie to dzieło jest świetne, wybitne etc. Forum jest od wyrażania opinii. I do czasu kiedy ogłoszono iż Chaos dostaniemy w formie płatnej dodatkowo, wspierałem tą serie, ale już nie mam powodów by to robić. Wylewać mogę swoje żale, tak samo jak ktoś swoje zachwyty, dopóki nie obrażam nikogo osobiście, i nie zrobiłem tego w poprzedni poście i nie robię w tym.
A jeśli nie chcecie słuchać krytyki TW Warhammer i CA, to proszę o zmianę nazwy tematu, bo dyskusje ogólną rozumiem jako opinie na temat produktu, pozytywne i negatywne.