Alda
Spojrzała na chwilę w oczy Aurelii mocniej ściskając ją za dłoń, ale zaraz puściła dobywając swego brzeszczota oraz tarczy, wzrok kierując na Reginę. Szykuj się do walki szmato - syknęła.
Wersja do druku
Alda
Spojrzała na chwilę w oczy Aurelii mocniej ściskając ją za dłoń, ale zaraz puściła dobywając swego brzeszczota oraz tarczy, wzrok kierując na Reginę. Szykuj się do walki szmato - syknęła.
Dagoth:
I będziecie przelewać teraz krew, gdy to ledwo rozpoczęliśmy misję? Jak tak dalej pójdzie to pewnie z tej drużyny nic nie pozostanie. Ale jeżeli nie zamierzacie posłuchać to proszę bardzo - rzucił dwóm kłócącym się panienkom...
Aurelia
Nie!Aldo proszę!Nie rób tego!Nie daj się sprowokować! - powiedziała przerażona łapiąc ją za ramię i patrząc na nią błagalnie - A Ty Regino posunęłaś się za daleko! Jak mogłaś tak powiedzieć?! Pomyśleć,że......ehh,nieważne....
Rehlynn
No zrobiło się gorąco rzekł i usunął się na bok aby nie zaleźć się między walczącymi.
Regina
ścisnęła mocniej topór... Stopami twardo stojąc coby móc odskoczyć gdy ta konno na nią ruszy... Chodź suko. krzyknęła....
Techniczny
W razie gdyby ta na nią ruszyła Regina stara się odskoczyć atakując zwierzaka gdzieś w nogi albo bok... Wie że nie ma szans jej strącić i nie chce jej wyrządzić krzywdy... jeszcze...
Aurelii nic nie odpowiada... Skupia się na Aldzie i jej koniu...
Maikh
Widząc co się dzieję skoczył między wojowniczki dobywając obu yphirów jednym płynnym ruchem. Jedno ostrze skierował sztychem w stronę Aldy, a drugie w stronę Reginy. Natychmiast schowajcie broń, bo swej użyję! Bez dobycia stali nie potraficie walczyć?
Regina Alda
Dość, ryknął Urson, będziecie miały jeszcze dość szans utoczyć krwi, a jak teraz się na siebie rzucicie to zwyciężczynię pojedynku sam ubiję
Regina
Bez dobycia stali.?.. Issarczyku,,,, Nie rozśmieszaj mnie... Chciałam jej choć cień szansy dać...
Upomniana przez Ursona... odstąpiła od chęci pojedynku...
Aurelia
Aldo,kochanie,spójrz na mnie!Nie każ mi na to patrzeć,błagam Cię! - powiedziała mocniej ściskając ją za ramię
Maikh
Skłonił głową Ursonowi i schowawszy dobyte miecze wycofał się spomiędzy kobiet.