No fani Black Sails, nadchodzi 3 sezon... :champagne:
Wersja do druku
No fani Black Sails, nadchodzi 3 sezon... :champagne:
Odstawiłem w kąt seriale gdyż "Narcos" to jest numer jeden wszystkich seriali:
Czy ktoś zna seriale podobne do black mirror?
Here we go again:
A póki co to jestem po kilku epizodach "The blacklist".Nie jest to zły serial jednak już teraz postać wszechwiedzącego przestępcy prowadzącego za rączkę agentów federalnych zaczyna się robić dość nużąca.Mimo wszystko jest akcja i czasem też trzyma w napięciu dzięki ciekawemu scenariuszowi.
Też zacząłem oglądać w ramach przygotowania pod zakup nowego DLC do Attili. ;) Potwierdzam powyższe słowa. Też coś mi nie pasuje w głównym bohaterze. Ale jak Volo potrafi się zmusić do oglądania Vikingów ;D , to ja tym bardziej dam radę obejrzeć tych raptem 8 odcinków. :cool:
I jak wrażenia po finale?
Serial bardzo ładnie się rozkręcał, a finał powiedzmy spełnił moje oczekiwania. Szkoda, że już koniec wielkiej polityki, teraz najprawdopodobniej będziemy świadkami zemsty na swym wuju.
Jestem po obejrzeniu dwóch sezonów "The blacklist" i z pewnością zacznę trzeci gdyż historia z każdym kolejnym odcinkiem wciąga oraz zaskakuje w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Raymond wciąż bawi się federalnymi agentami a przy okazji z widzami którzy ciągle nie wiedzą jakie są jego prawdziwe relacje z Elizabeth.Tom to już chodząca enigma przez co powoli staje się najbardziej intrygującą postacią serialu obok ponętnej agentki Mosadu.Wewnętrzne gierki poszczególnych agencji szpiegowskich skierowane przeciwko sobie oraz wspólnym wrogom a także ogólnoświatowa intryga wobec której nikt nie jest bezpieczny okraszone ujawnianiem kolejnych przestępców(agentów?) tylko potęgują poczucie niecierpliwości i chęć zapoznania się z treścią kolejnego epizodu.
Nawet "Narcos" odstawiłem na bok przez ten serial!
http://www.filmweb.pl/serial/Czarna+lista-2013-683563
Wszystkim fanom serialu Marco Polo przypominam, że całkiem niedawno premierę miał odcinek wprowadzający do drugiego sezonu poświęcony ślepemu mnichowi Sto Oczu
Serial nierówny. Uhtred faktycznie w połowie scen irytował. Ostatni odcinek najlepszy choć szkoda Leofrica. Myślę że nie będzie tak źle, przecież Alfred będzie prowadził ofensywę na wschód, więc zapewne co drugi odcinek nasz bohater będzie to przy królu, to na swych włościach. Tak jak w sezonie pierwszym ;) .
Park rozrywki utrzymany w klimatach Dzikiego Zachodu jako materiał na serial?Pożyjemy to zobaczymy co z tego będzie:
Dla wyrobienia sobie opini lub zaspokojenia ciekawości można obejrzeć film: